Η Μικρή μας Παρέα logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 698 142 8255
Λεωφόρος Τραπεζούντος 21, Άγιος Στέφανος

Η Μικρή μας Παρέα

"Η Μικρή μας Παρέα" είναι ένας πολυχώρος για παιδιά από 2 έως 12 ετών,
φτιαγμένος με μεράκι και αγάπη για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και δημιουργίας.

Στον χώρο μας λειτουργούν θεματικά εργαστήρια για παιδιά όλων των ηλικιών, που στοχεύουν στην ανάπτυξη της ομαδικότητας, της δημιουργικότητας και της κριτικής σκέψης.

Οι ομάδες είναι ολιγομελείς, ανάλογα με την ηλικία, με σεβασμό πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες. στη μοναδική προσωπικότητα και στη διαφορετική ωρίμανση του κάθε παιδιού.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους συνεργάτες, που με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών προσφέρουν με όλη τους την αγάπη και φροντίδα, υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία και δημιουργική απασχόληση.

Στον χώρο της Μικρής μας Παρέας προσφέρονται :

🔹 Ημερήσια φροντίδα και απασχόληση για παιδιά προσχολικής ηλικίας 2-5 ετών
🔹 Μελέτη για παιδιά Δημοτικού
🔹 Μουσικοκινητική Αγωγή
🔹 Θεατρικό Παιχνίδι
🔹 Εικαστική Έκφραση
🔹 Σκάκι
🔹 Yoga -Aerial
🔹 Play and Learn
🔹 Kids English Theatre Workshop
🔹 Διοργάνωση Party

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Στόχος του μαθήματος είναι να γνωρίζουν τα παιδιά τον κόσμο της μουσικής, με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο. Το παιχνίδι, ο χορός, το τραγούδι και τα μουσικά όργανα της ορχήστρας Orff είναι τα μέσα με τα οποία τα παιδιά βιώνουν τις μουσικές έννοιες και πειραματίζονται με αποτέλεσμα να αγαπήσουν τη μουσική και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Είναι κάτι παραπάνω από ψυχαγωγία. Αποτελεί μέσο αυτοέκφρασης. Σκοπός είναι το παιδί να εκφράσει καταστάσεις και ρόλους με το δικό του τρόπο, εντελώς αβίαστα και υποκειμενικά. Αποτελεί παράλληλα μέσο υποδομής θεατρικής παιδείας και προσέγγισης του θεάτρου. Για παιδιά από 5 ετών.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς και δημιουργικής απόλαυσης τα παιδιά καταπιάνονται με τη ζωγραφική, την κεραμική, τις κατασκευές και το κολάζ. ΣΚΑΚΙ Το σκάκι είναι ... τρόπος ζωής! Το παιδί διασκεδάζει ενώ παράλληλα "ακονίζει" το μυαλό του, καλλιεργεί την αποφασιστικότητα, την επιμέλεια,την υπομονή και την επιμονή του. Μαθαίνει ακόμα να αναλαμβάνει ευθύνες, να συνεργάζεται και να έχει αυτοέλεγχο.

YOGA - AERIAL

Yoga για τα παιδιά σημαίνει: ευκινησία, ευελιξία, ενδυνάμωση, βελτίωση της στάσης σώματος, διαχείριση συναισθημάτων, ανάπτυξη της φαντασίας, κοινωνικοποίηση, συγκέντρωση, αυτοέλεγχος, χαλάρωση. Χωρίς το άγχος της νίκης ή της ήττας, μπορούν να είναι ο εαυτός τους, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν για τη διατροφή, την ανατομία, το περιβάλλον, όπως και για τις αρχές της γιόγκα.

PLAY & LEARN

Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Αγγλικά για παιδιά από 3 έως 6 ετών. Μουσική, Τραγούδι, αφήγηση ιστοριών, ευρυθμία, ζωγραφική, προσφέρουν ένα δημιουργικό τρόπο εξοικείωσης με την Αγγλική γλώσσα.

KIDS ENGLISH THEATRE WORKSHOP

Το Θεατρικό παιχνίδι, οι εκφραστικές ασκήσεις και η εξάσκηση του αυθόρμητου λόγου μαζί με την ερμηνεία και τον αυτοσχεδιασμό συμβάλουν στο να αποκτήσουν τα παιδιά ευχέρεια στην ομιλία της αγγλικής γλώσσας αναπτύσσοντας παράλληλα την κοινωνικοποίηση, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή τους.

PARTY

Οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν στον άνετο και φιλόξενο χώρο μας, με ομαδικά παιχνίδια, χειροτεχνίες-κατασκευές, μικρομαγειρέματα, χορό, karaoke, face painting, αθλητικές δραστηριότητες, κυνήγι χαμένου θησαυρού και όλα αυτά προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντα και την ηλικία του κάθε παιδιού, βασισμένα στο θέμα του πάρτι. Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μόνο για μεγάλους. "Η Μικρή μας Παρέα" μπορεί να σας εγγυηθεί το πιο ξεκούραστο και επιτυχημένο πάρτι που έχετε κάνει ποτέ. Αναλαμβάνουμε από την πρόσκληση, το στολισμό, τις δραστηριότητες μέχρι και το αποχαιρετιστήριο δώρο.

Σ' ένα ασφαλές περιβάλλον που η φροντίδα, η αγάπη και η εμπειρία συνεργάζονται. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι και με οδηγό την τέχνη, γνωρίζουν τον δημιουργικό κόσμο της μάθησης, αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και κοινωνικοποιούνται.

Με χαρά σας περιμένουμε από κοντά, με πολλές ακόμα εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, για να γνωρίσετε τον κόσμο της Μικρής μας Παρέας !

Ωράριο

Δευτέρα - Παρασκευή : 8:15 - 19:00 Σάββατο : 18:00 - 21:00 Κυριακή : 12:00 - 15:00

Υποβολή Κριτικής

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.