Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ  Αθηνά logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 211 015 7068
+30 695 531 7107
Νικηφορίδη & Κόνωνος 102 , Βύρωνας

Κουπόνια

🎫 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ Μαθήματα Σκάκι (εξ αποστάσεως ή δια ζώσης - ανάλογα με την κατάσταση ) για ηλικίες από 5 - 12 ετών. 👉 Προπονητές η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Άννα Μαρία Μπότσαρη, ο Καλύτερος Έλληνας Προπονητής Ανδρέας Τζερμιαδιανός και ο Παιδαγωγός Διπλωματούχος Προπονητής Νικόλαος Γονίδης 👉 Διάρκεια Μαθημάτων 4 Μήνες ή 16 Μαθήματα. 👉 Συνολικό Κόστος Δώρου ανά Παιδί 100 ευρώ. 👉 Η προσφορά ισχύσει από 01/06/2020 ως 01/06/2021. 📌 Όσα παιδιά επιθυμούν να συνεχίσουν τα Μαθήματά τους με τον Σύλλογό μας (μετά το Πέρας των ΔΩΡΕΑΝ Μαθημάτων ), θα έχουν μόνιμη έκπτωση 20% στην Ετήσια Συνδρομή και 10% στην 6μηνιαία.
Διαθέσιμα κουπόνια x100

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Αθηνά

ΣΚΕΨΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

Γίνε Εξυπνότερος και Καλύτερος Άνθρωπος!

Ο Σύλλογος Πνευματικών Αθλημάτων "Αθηνά", γεννήθηκε ως σκέψη πριν πολλά χρόνια, αλλά η υλοποίηση του Ονείρου έλαβε σάρκα και οστά μόλις τον Ιούλιο του 2019. Όσοι πίστεψαν στον Όραμά μας, γνωρίζουν ότι δεν υπηρετούν απλά έναν ακόμη Σύλλογο, αλλά εκείνον που η Σοφία της Αθηνάς θα είναι τιμονιέρης κάθε βήματος και δράσης του.

🎯 Στόχος μας είναι ο Σύλλογός μας να προσφέρει πραγματικά στο Κοινωνικό Σύνολο, την Οικογένεια, τις Νέες και τους Νέους μας. Όλη μας η Φιλοσοφία επικεντρώνεται στο πιο ζωντανό κύτταρο της Κοινωνίας μας που δεν είναι άλλο, παρά οι Νέοι μας, η Ελπίδα και το Μέλλον.

Αγκαλιάζουμε τους πάντες, χωρίς αγκυλώσεις, ιδεοληψίες και αποκλεισμούς! Με γνώση και διάθεση για προσφορά θέλουμε το Σκάκι, το Αγωνιστικό Τάβλι και το Μπριτζ να γίνουν κομμάτι του μαθησιακού συστήματός μας.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΘΗΝΑ"
♟ Σκάκι: Σκακιστική Ακαδημία (Pre - Junior, Junior & Αναπτυξιακό) & Αγωνιστικό Τμήμα
🎲 Αγωνιστικό Τάβλι (Backgammon) : Τμήμα Αρχαρίων(από 12 ετών) & Αγωνιστικό Τμήμα
🃏 Μπριτζ
🆕 Ντόμινο 

♿️ Τμήμα ΑμεΑ

👉 "Παίζω Σκάκι γίνομαι Εξυπνότερος" : Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα Σκάκι για αρχάριους, με τον Διπλωματούχο Προπονητή Νικόλαο Γονίδη.
👉 Η Άννα Μαρία Μπότσαρη, κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες στο Σιμουλτανέ, παραδίδει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα σκάκι σε αρχάριους ενήλικες.
👉 Ελεύθερο Παιχνίδι Επιτραπέζιων για όλη την Οικογένεια. ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ "ΑΘΗΝΑ"

✅ Με σύνθημα "Κάθε Σπίτι μια Σκακιέρα", πιστεύουμε πως υπάρχουν όλα τα εχέγγυα ώστε το Σκάκι να γίνει υποχρεωτικό μάθημα στα Δημοτικά και να βοηθήσει την εκπαιδευτική κοινότητα να κάνει πολλά και σημαντικά βήματα προς τα εμπρός, δίνοντας πειστικές απαντήσεις στις προκλήσεις του μέλλοντος!

♟ Οι εκπαιδευτικές ώρες λαμβάνουν χώρα εντός των εγκαταστάσεων του Συλλόγου μας.
♟ Συγκεκριμένες μέρες και ώρες γίνονται Φιλικές Παρτίδες και αναλύσεις Παρτίδων.
♟ Η Οργάνωση της Ακαδημίας είναι στην ευθύνη του κυρίου Γονίδη Νικόλαου.

Για πρώτη φορά ένας Σύλλογος Πνευματικών Αθλημάτων μετουσιώνει τις έρευνες σε Δράση και χρησιμοποιεί τα Σκάκι, Αγωνιστικό Τάβλι, ως μέσα κοινωνικοποίησης, ένταξης ή επανένταξης στο Κοινωνικό Σύνολο.

❤️ Η Κοινωνική μας προσφορά απαντά εδώ και μήνες στη συνεργασία μας με την Κιβωτό του Κόσμου. Στηρίζουμε και δίνουμε νέο νόημα σε δεκάδες παιδιά, παρέχοντάς τους δωρεάν μαθήματα σκάκι! Σκοπεύουμε σε Πρωταθλητές της Ζωής και της Κοινωνίας και όχι απλά των βραβείων και τίτλων!

Βρείτε στη σελίδα μας https://www.mentorgames.gr πνευματικά και άλλα ποιοτικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια!

Ωράριο

Δευτέρα : 17:00 - 22:00 Τρίτη : 17:00 - 22:00 Τετάρτη : 17:00 - 22:00 Πέμπτη : 17:00 - 22:00 Παρασκευή : 17:00 - 22:00 Σάββατο : 9:00 - 22:00 Κυριακή : 9:00 - 22:00

Υποβολή Κριτικής