Κλείσιμο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΝ logo

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΝ

+30210 462 4833
+30690 912 1656
Ψαρρών 42, Πειραιάς
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Το Αναγνωστήριον είναι ένα κέντρο μελέτης για το παιδί και τον έφηβο ,αλλά και ένας χώρος που τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν την κοινωνικοποίησή τους και να συμμετέχουν σε ομάδες κοινωνικών δεξιοτήτων και ομάδες εμψύχωσης. Ο στόχος μας είναι η αποδοχή και το κλίμα εμπιστοσύνης παιδιού-εκπαιδευτικού, με απώτερο σκοπό τη γνώση!

Η βασική ιδέα δημιουργίας ενός τέτοιου χώρου προέκυψε από τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας ,όπου σε έναν χώρο με ασφάλεια, δημιουργικότητα , καταρτισμένους δασκάλους και καθηγητές ,καθώς κ εξωτερικούς συνεργάτες με εξειδίκευση στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη και τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τα παιδιά και οι έφηβοι θα μπορούν να είναι προετοιμασμένοι για τις ανάγκες του σχολείου ,αλλά και τις ανάγκες της συνύπαρξης σε ομάδα και την ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.


Τμήματα 

Δημοτικό

Γυμνάσιο

Λύκειο


Ξένες Γλώσσες

Αγγλικά

Γαλλικά

Γερμανικά

ABC TUNES

Στόχος του μαθήματος είναι η πρώτη επαφή των παιδιών με την αγγλική γλώσσα, μέσω της μουσικής  και της σωματικής έκφρασης.

Η όλη διαδικασία γίνεται πολύ φυσικά, ενώ τα παιδιά ακούν, επαναλαμβάνουν και αλληλεπιδρούν ομαδικά. Μέσα από ασκήσεις όπου το σώμα λειτουργεί ως μουσικό όργανο, από παιχνίδια ρυθμού/κίνησης/λόγου και παιχνίδια εμπιστοσύνης, τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας στην ασφάλεια της ομάδας.

Με τη βοήθεια αγγλικού εκπαιδευτικού οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και των κρουστών/τονικών οργάνο που διαθέτει η ομάδα, η έκθεση των παιδιών στην αγγλική γλώσσα γίνεται με σεβασμό στον προσωπικό χρόνο του καθενός.

(Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 3,5 ετών)
*Την ομάδα ABC TUNES συντονίζουν οι: Αλίκη Ευγενίου (εκπαιδευτικός- μουσικοπαιδαγωγός-εμψυχώτρια δημιουργικής έκφρασης, MEd) και Βασίλης Μουραγιάν (μουσικός).


Στο χώρο του Αναγνωστηρίου  μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο εκμάθησης που ταιριάζει στη δική σου καθημερινότητα !

  • Δια ζώσης ή on line  μαθήματα
  • Ασύγχρονη εκπαίδευση
  • Βιωματικος τρόπος εκμάθησης αγγλικών για παιδιά προσχολικής ηλικίας
  • Μαθήματα για ενήλικες προσαρμοσμένα στο επάγγελμα του καθενός 
Οι χώροι του Αναγνωστηρίου αποτελούνται από :
  • Αισθητηριακή αίθουσα
  • Αίθουσα social table
  • Αίθουσα με ατομικά έδρανα

"Τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται πώς να σκέφτονται, όχι τι να σκέφτονται"

 

Λιγότερα