Κλείσιμο
SIPITANOS TENNIS ACADEMY logo

SIPITANOS TENNIS ACADEMY

+30 697 774 0154
Ασκληπιού 16 - 18, Πυλαία
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Η Sipitanos Tennis Academy λειτουργεί στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, εντός του 5* Ξενοδοχείου Nikopolis.

Σε έκταση 25 στρεμμάτων, σε ένα καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο, εκτείνονται τα 2 γήπεδα Har Tru Clay, αποδυτήρια, ανακαινισμένα W.C καθώς και ο χώρος στάθμευσης.

Διευθυντής – ιδρυτής της Ακαδημίας, καθώς και υπεύθυνος προπονητής της αγωνιστικής ομάδας είναι ο προπονητής Σιπητάνος Βασίλης.

Παράλληλα είναι υπεύθυνος για το σωστό σχεδιασμό και τρόπο εκμάθησης όλων των γκρουπ της Aκαδημίας καθώς επιβλέπει τα μαθήματα και καθοδηγεί τους προπονητές σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα διεθνή συστήματα διδασκαλίας τένις.

Στόχος

Στόχος της Sipitanos Tennis Academy είναι η γνωριμία και η διάδοση του αθλήματος σε μικρά παιδιά ηλικίας 4-8 ετών , η δημιουργία φυτωρίου, η δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων και τέλος η δημιουργία τμημάτων ενηλίκων.

Η Sipitanos Tennis Academy σε συνεργασία με τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Τέννις (International Tennis Federation) και το πρόγραμμα Play and Stay, εντάσσει από πολύ μικρή ηλικία τα παιδιά στο χώρο του τέννις. Στην ηλικία των 4-7 ετών τα παιδιά γνωρίζουν το άθλημα, μαθαίνουν τη βασική τεχνική του αθλήματος με διάφορα παιχνίδια. Στόχος της προπονητικής ομάδας της Sipitanos Tennis Academy είναι η αγάπη των παιδιών για το παιχνίδι.

Η προπονητική ομάδα αποτελείται από τους: Τσιτούρα Βασιλική, Βασίλη Σιπητάνο και Δέσποινα Βασιλάκου

Η ακαδημία μας προσφέρει πληθώρα προγραμμάτων:

Baby Tennis

To Baby tennis είναι μια νέα εμπειρία για δραστήρια μωρά, η οποία τα βοηθά να ανοίξουν για πρώτη φορά στη ζωή τους το παράθυρο του μαγικού κόσμου της αντισφαίρισης, μέσα από την πιο γλυκιά, παιδική και αθώα μέθοδο διδασκαλίας. Το Baby tennis απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-5 ετών και τους δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουν και να βελτιώσουν διασκεδάζοντας τις αναπτυσσόμενες κινητικές τους δεξιότητες.

Mini Tennis

  • To Mini Tennis Red είναι για παιδιά ηλικίας από 8 ετών και κάτω. Παίζεται σε μικρά γήπεδα, με μικρές ρακέτες και μαλακές μπάλες. Το τέννις με αυτό τον τρόπο γίνεται διασκεδαστικό και συγχρόνως ένας πραγματικός αγώνας, στον οποίο τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πολλά rally και να παίζουν με διαφορετικούς τύπους χτυπημάτων.
  • Το Mini Tennis Orange είναι ένας ωραίος τρόπος τα παιδιά να συνεχίσουν το τέννις καθώς και να βελτιωθούν σε σχέση με το Mini Tennis Red. Τα παιδιά σ αυτό το επίπεδο είναι ηλικίας 8 με 9. Παίζουν με μεγαλύτερες ρακέτες, γρηγορότερες μπάλες από τις κόκκινες και μεγαλύτερα γήπεδα απ ότι στο κόκκινο επίπεδο, αλλά πάντα μικρότερο γήπεδο από το κανονικό γήπεδο τέννις.
  • Το Mini Tennis Green είναι ένας υπέροχος τρόπος για να συνεχίσουν τα παιδιά το τέννις και τη πρόοδό τους από το Mini Tennis Orange. Σ’ αυτό το επίπεδο παίζουμε σε ολόκληρο το γήπεδο, με μεγαλύτερες ρακέτες και μπάλες λίγο πιο αργές από τις κανονικές. Το πράσινο επίπεδο, είναι ένα επίπεδο πριν περάσουν τα παιδιά στη κανονική μπάλα και παίξουν σε ολόκληρο το γήπεδο.

Αγωνιστικό-Προαγωνιστικό

  • Ομάδα junior (7-11 ετών - προαγωνιστικό)
  • Full time program (12-18 ετών - αγωνιστικό)

Τένις Ενηλίκων

Τένις για όλους! Η Sipitanos Tennis Academy εκτός από προγράμματα που απευθύνονται μόνο σε παιδιά και εφήβους, έχει οργανώσει και αναπτύξει κατάλληλα προπονητικά προγράμματα και για ενήλικες! Σκοπός των προγραμμάτων αυτών είναι η διάδοση και η εκμάθηση του TENNIS στην πρακτική του μορφή. Επιπλέον ο ασκούμενος επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα στην φυσική του κατάσταση με άμεσο και ευχάριστο τρόπο μέσα από το παιχνίδι.

Fitennis

ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τον καθένα, επιτυγχάνεται η βελτίωση στο παιχνίδι!

Ιδιαίτερα Μαθηματα

Αν θέλετε να ακολουθήσετε το δικό σας ρυθμό εκμάθησης του tennis, προσαρμοσμένο στο δικό σας πρόγραμμα, ή στις δικές σας ανάγκες, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα με κάποιον από τους προπονητές μας.

Υπηρεσίες

H Sipitanos Racquet Lab εδρεύει στη περιοχή της Θεσσαλονίκης και σκοπός της είναι να παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες στο κάθε αθλητή, είτε αυτός είναι επαγγελματίας, είτε είναι ένας ενήλικας ο οποίος τώρα άρχισε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τένις. Εάν λοιπόν χρειάζεστε κάποιο service στη ρακέτα σας, απευθυνθείτε στους ειδικούς.

Λιγότερα