Α.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΕΓΑΡΑ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 697 395 0993
+30 695 603 6336
Χρήστου Μωραΐτη 11, Μέγαρα

Α.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΕΓΑΡΑ

O Α.O "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ" ιδρύθηκε απο μια ομάδα φίλων των πολεμικών τεχνών,και όχι μόνο, με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος των νέων και την δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων μέσω της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.

Μέσα στις δράσεις του Ομίλου είναι επίσης η παροχή μέσω σεμιναρίων-ημερίδων γνώσεων αυτοάμυνας στα μέλη του και σε ευπαθείς και μη ομάδες πληθυσμού.

O Όμιλος είναι αναγνωρισμένο σωματείο από το Κράτος . Είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυθεντικού Ταε Κβον Ντο (ITF Choi Jung Hwa), της FCS Greece System της IFS (Integrated Fighting System), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Τεχνών Αυτοάμυνας και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Στις Διεθνείς Αναγνωρίσεις του ο Όμιλος έχει να επιδείξει την αναγνώριση του από την United States Association of Tae Kwon Do (reg no 999768836), την μεγαλύτερη ένωση Tae Kwon Do στις ΗΠΑ, και την αναγνώριση του μέσω της ΠΟΕΤΑ από την World Kobudo Federation, τον πολυπληθέστερο οργανισμό πολεμικών τεχνών στον κόσμο.

Απο τον Αύγουστο του 2015 ο Όμιλος είναι αναγνωρισμένο μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Πολεμικών Τεχνών (World Martial Arts Council) με κωδικό αναγνώρισης G-219358.

Ωράριο

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 17:00-21:00

Επικοινωνία

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.