Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΥΝΟΣΑΡΓΟΥΣ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 922 2869
+30 694 730 2902
ΦΩΤΟΜΑΡΑ 48

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΥΝΟΣΑΡΓΟΥΣ

ΚΥΝΟΣΑΡΓΟΥΣ

Κοντά στο μετρό (στάση ΦΙΞ) μαζί με τα γραφεία του Ιδρύματος. Χτισμένη γύρω από μια πράσινη, εσωτερική αυλή γεμάτη παιχνίδια, στην οποία έχουν πρόσβαση όλες οι φωτεινές και ψηλοτάβανες τάξεις  αλλά και το ξεχωριστό, βρεφικό μας τμήμα.

Μια Στέγη με πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, επισκεφθείτε μας και χαζέψτε τα εσωτερικά μας παράθυρα που έχουν μετατραπεί σε πραγματικούς  πίνακες γεμάτους κέφι και χρώματα.

Ρομποτική, θεατρικό παιχνίδι, αθλητικές δραστηριότητες, λογοθεραπεία και πολλά άλλα υπόσχονται απασχόληση, διασκέδαση, αγάπη και φροντίδα.

Η Στέγη έχει τμήματα για 24 βρέφη και 60 νήπια.

ΙΔΡΥΜΑ «Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ»

Το Ίδρυμα «Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ» ιδρύθηκε το 1931 από τη Λαίδη Κρώσφηλδ, κόρη Ηλιάδη. Είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο, με ευθύνη και εποπτεία του οποίου λειτουργούν σε ιδιόκτητα, ειδικά διαμορφωμένο κτίρια με μεγάλους κήπους  4 Πρότυπoι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Σκοπός του ιδρύματος είναι η φύλαξη, η φροντίδα και η δημιουργική απασχόληση παιδιών προσχολικής ηλικίας (2 μηνών - 4 ετών) με στόχο καθημερινά (7.00 – 17.00) 11 μήνες το χρόνο την υποστήριξη της εργαζόμενης μητέρας.

Σε ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον, προσφέρεται ψυχαγωγία, παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση - με έμφαση στην πνευματική  ανάπτυξη- από ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Το θεατρικό παιχνίδι, η μουσικοκινητική, η γυμναστική και τα ‘αθλητικά’ αποτελούν  το σταθερό μας πρόγραμμα.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο καθημερινό διαιτολόγιο. Βασιζόμαστε στην μεσογειακή διατροφή και στα φρέσκα υλικά, τα οποία προμηθευόμαστε καθημερινά. Οι μικροί μας φίλοι τρώνε δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό.

Παρέχεται επίσης ιατρική περίθαλψη, οδοντιατρική παρακολούθηση και λογοθεραπευτικός έλεγχος.

Διεύθυνση Γραφείων: Φωτομαρά 48, Νέος Κόσμος 117 43
Τηλ/Fax:  210.92.38.131
Email: [email protected]
Website: www.paidikesteges.gr

 

Ωράριο

7:00 - 17:00

Υποβολή Κριτικής