Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
MY LITTLE PLANET logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 808 7988
+30 698 499 2027
Κασσαβέτη 22, Κηφισιά

MY LITTLE PLANET

Το Όραμά μας

Ένα σχολείο για μικρά παιδιά με μεγάλα όνειρα

Στον πλανήτη μας, τα παιδιά είναι η καλύτερη στιγμή της ανθρώπινης εξέλιξης. Για εμάς, κάθε παιδί είναι ένα μικρό θαύμα με απεριόριστες δυνατότητες αλλά και ειδικές απαιτήσεις. Γιατί κάθε παιδί είναι μοναδικό. Μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών περίπου, όλα τα παιδιά λειτουργούν και μαθαίνουν όπως μόνο οι ευφυείς άνθρωποι μπορούν. Αναπτύσσονται εξαιρετικά γρήγορα, κατακτούν εύκολα όλα τα δύσκολα αναπτυξιακά στάδια και θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο αλλά και τον εαυτό τους. Όλα αυτά όμως μόνο εάν βρεθούν στο ιδανικό περιβάλλον. Έναν τέτοιο απαιτητικό μικρόκοσμο έχουμε δημιουργήσει στo my little planet. Έναν πλανήτη φτιαγμένο για βρέφη και μικρά παιδιά που τα καταλαβαίνει και καλύπτει όλες τις ανάγκες τους.

O Σταθμός μας

Κάθε παιδί, ένας ολόκληρος πλανήτης

Κάθε παιδί μοιάζει με ένα μικρό ξεχωριστό σύμπαν που δημιουργείτε, εξελίσεται, αναπτύσεται και προετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο. Και όλοι εμείς στο my little planet είμαστε εδώ για να το βοηθήσουμε να το πετύχει. Γι' αυτό και το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα προσφέρει εκμάθηση στην ελληνική, στην αγγλική και τη γερμανική γλώσσα, δραστηριότητες ανάπτυξης της νοημοσύνης - ανάλογα με την ηλικία - πειράματα και πειραματισμό με ασφάλεια, άσκηση και φυσικά ελεύθερο παιχνίδι.

🔹 Bρεφικό τμήμα - Βρέφη από 8μηνών έως 20μηνών

Τα βρέφη και τα πολύ μικρά παιδάκια έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες: παιχνίδι με ζύμες, ζωγραφική, αισθητηριακές δραστηριότητες (sensory activities), μουσική, αφήγηση παραμυθιών και πολλά άλλα. Όταν ο καιρός το επιτρέπει τα παιδάκια μπορούν να παίξουν στηv αυλή, με την ενεργή συμμετοχή και επίβλεψη από τις βρεφονηπιοκόμους μας.

🔹 Μεταβρεφικό τμήμα - Βρέφη και μικρά νήπια 2 έως 3 ετών

Στη μεταβρεφική ηλικία το πρόγραμμα εκπαίδευσης εμπλουτίζεται και εμπνέεται από τη διαθεματικότητα. Κάθε μήνα τα παιδιά με τους δασκάλους ανακαλύπτουν και εξερευνούν ένα θέμα που σχετίζεται με την εποχή ή το μήνα που διανύεται.

🔹 Προ-νήπια 3 έως 4 ετών

Τα παιδιά σιγά σιγά εντάσσονται σε απλά σχέδια εργασίας-project με στόχο την καλλιέργεια και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και την ενεργή συμμετοχή τους στη διαδικασία της μάθησης. Πάντα μέσα σε ένα περιβάλλον ασφαλές και ευχάριστο.

🔹 Προ-νήπια 4 έως 5 ετών

Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά πια στη διαδικασία της μάθησης με την δημιουργία πολλαπλών κινήτρων. Οι οργανωμένες δραστηριότητες εμπνέονται από τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών αλλά και από τα ερεθίσματα που αντλούν από το περιβάλλον τους. Η οικογένεια του παιδιού μπορεί-εάν το επιθυμεί -να συμμετέχει στο σχέδιο εργασίας-project βοηθώντας στην έρευνα ή στη συλλογή του υλικού για το θέμα ή στην κατασκευή του.

Διατροφή & Υγεία

Τα πιο γερά παιδιά είναι τα παιδιά του my little planet! Παρέχεται πλήρης διατροφή πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό. Το διαιτολόγιο αλλάζει κάθε μήνα και προσαρμόζεται ανάλογα με την εποχή. Για τη διατροφή των παιδιών επιλέγονται καθημερινά φρέσκα προϊόντα.

Η παιδίατρος μας επισκέπτεται το Σταθμό μας μια φορά το μήνα για γενικό τακτικό έλεγχο. Προσφέρεται επίσης οδοντιατρική παρακολούθηση των παιδιών σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον 3 φορές το χρόνο επισκέπτεται το my little planet ειδική λογοθεραπεύτρια και μπορεί να εξετάσει τα παιδιά μόνο μετά από έγκριση των γονιών.

Παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη σε όλα τα παιδιά.

my little planet… όλο το χρόνο!

Ωράριο και άλλες δραστηριότητες
Είμαστε ανοικτά 11 μήνες το χρόνο (1η Σεπτεμβρίου –31η Ιουλίου). Το μήνα Αύγουστο δημιουργούμε εβδομαδιαίες δραστηριότητες (summer camps).
Το ωράριο λειτουργίας του σταθμού είναι 8.00 π.μ. έως 18.00 μ.μ. Προσφέρουμε ευέλικτο ωράριο με ώρα προσέλευσης 8.00 π.μ. έως 9.00 π.μ. και ώρα αναχώρησης 14.15 μ.μ. έως 18.00 μ.μ.

Δραστηριότητες και Ημερήσιο πρόγραμμα

🔸 Bρεφικό τμήμα - Βρέφη από 8μηνών έως 20μηνών

 • Μουσικοκινητική Αγωγή για την ανάπτυξη της αδρής κινητικότητας, διάφορες εικαστικές δραστηριότητες για την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, παραμύθια και τραγούδια για την ανάπτυξη του λόγου.
 • Πρώτες απόπειρες αυτονομίας (π.χ. τα παιδάκια μαθαίνουν να βγάζουν μόνα τους τα παππουτσάκια τους, τα εξώρουχά τους, να τρώνε μη αλεσμένο φαγητό κ.α.).
 • Ελεύθερο παιχνίδι στην αυλή.

🔸 Μεταβρεφικό τμήμα - Πρό-προνήπια και Προνήπια

 • Αγγλικά: από την ηλικία των 2 ετών ξεκινάει η καθημερινή επαφή με τη γλώσσα, μέσα από παιχνίδι, τραγούδια και ιστορίες.
 • Στα επόμενα τμήματα, η ξένη γλώσσα προσεγγίζεται καθημερινά με αλληλεπίδραση μέσα από τις δραστηριότητες και ενισχύεται μέσω ερεθισμάτων
 • Γερμανικά: Προ-προνήπια και προνήπια μια ώρα την ημέρα ως πρώτη επαφή.
 • Προμαθηματικές έννοιες - ανάπτυξη νοημοσύνης.
 • Προγραφικές δραστηριότητες - προανάγνωση (ανάπτυξη γνώσεων, προετοιμασία για το νηπιαγωγείο)
 • Εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών (Προνήπια)
 • Θεατρικό Παιχνίδι
 • Μουσικοκινητική αγωγή, ανάπτυξη μουσικής παιδείας, κινήσεων λεπτής και αδρής κινητικότητας.
 • Αθλητικό πρόγραμμα mini-sport
 • Κολύμβηση
 • Ελεύθερο παιχνίδι στην αυλή

Eιδικές Παροχές για εταιρίες

Προσφέρουμε ειδικά πακέτα για ομαδικές εγγραφές από εταιρίες. Για αριθμό έως 5 παιδιών προσφέρουμε 10% επί του συνόλου της τιμής. Με την εγγραφή περισσότερων από 5 παιδιών η ειδική τιμή μπορεί να φθάσει έως 15%.

 

Υποβολή Κριτικής