Μάθηση & Ομιλία logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 935 4437
Ομήρου 68, Νέα Σμύρνη

Μάθηση & Ομιλία

Το Κέντρο μας «Μάθηση και Ομιλία» είναι ένα σύγχρονο Κέντρο πρόληψης, διάγνωσης και αποκατάστασης παιδιών, εφήβων και οικογένειας. Η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου αποτελείται από Ειδικό Παιδαγωγό, Δάσκαλο, Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Ψυχολόγο και Παιδοψυχίατρο.

Στο κέντρο μας λειτουργεί και τμήμα μελέτης με ολιγομελή τμήματα.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα κάθε παιδιού διαμορφώνεται ύστερα από στενή συνεργασία των μελών της διεπιστημονικής ομάδας του Κέντρου μας. Συνεργαζόμαστε με παιδονευρολόγους, παιδιάτρους, αναπτυξιολόγους, εκπαιδευτικούς και φυσικά την οικογένεια κάθε παιδιού.

🎯 Στόχος του Κέντρου είναι να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε παιδιά με προβλήματα λόγου και ομιλίας, μαθησιακών δυσκολιών, επικοινωνίας, προσοχής, συμπεριφοράς, γνωστικών και κινητικών δεξιοτήτων, κοινωνικών και συναισθηματικών διαταραχών καθώς και να βοηθήσει την οικογένεια να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυσκολίες του παιδιού.

Ακόμη στο Κέντρο μας, με καίρια διάγνωση και σωστή θεραπευτική παρέμβαση, βοηθάμε και τον ενήλικα που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ομιλία, το λόγο ή και τη ψυχική υγεία.

Υποβολή Κριτικής

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.