Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
Αντωνίου Μαρία  logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 698 365 1359
Πατησίων 343 , Άνω Πατήσια

Κουπόνια

120 ευρώ/ 4 συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων
Διαθέσιμα κουπόνια x9

Αντωνίου Μαρία

Η Μαρία Αντωνίου είναι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια στα Άνω Πατήσια.

Πλέον, είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές ειδίκευσης στην Διασυνδετική Συμβουλευτική Ψυχιατρική, στο τμήμα Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).

Εφαρμόζει την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση της Γνωσιακής – Συμπεριφορικής θεραπείας (Γ.Σ.Θ.), στην οποία εξακολουθεί να επιμορφώνεται στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας στην Αθήνα. Είναι κάτοχος αδείας ασκήσεως επαγγέλματος με αριθμό 15558 και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.).

Ακόμη, έχει παρακολουθήσει προγράμματα επιμόρφωσης στο Ε.Κ.Π.Α. αναφορικά με την Iατρική Ψυχολογία και το διαζύγιο γονέων. Έχει επιπλέον συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων διαγνωστικής και θεραπευτικής κατεύθυνσης, αλλά και σε ανακοινώσεις ελληνικών συνεδρίων.

Έχει αποκτήσει κλινική εμπειρία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (Ψ.Ν.Α.), στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ‘’Αττικόν’’ και σε τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης.

Τέλος, έχει εργαστεί σε νηπιαγωγείο και έχει ασχοληθεί τόσο με την υποστήριξη των ίδιων των παιδιών όσο και με τη συμβουλευτική των γονέων τους.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

↪️ Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία

↪️ Συμβουλευτική Γονέων

↪️ Θεραπεία Ζεύγους

↪️ Συνεδρίες μέσω skype

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή : 11:00 - 22:00 Σάββατο : 12:00 - 16:00 Κυριακή : κλειστά

Υποβολή Κριτικής