Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ Αθήνα logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 216 900 4040
Κειριαδών 7, Πετράλωνα – Γκάζι, Αθήνα

Κουπόνια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ party ΠΡΟΣΦΟΡΑ 25 ατόμων στα 170€!!! Στην τιμή περιλαμβάνεται: 🎈ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ αίθουσας 🎈Κλόουν 🎈Μασκότ 🎈Ατομικό φαγητό παιδιών 🎈Ατομικοί συσκευασμένοι χυμοί και pop corn 🎈Μπαλονοκατασκευές 🎈προσκλήσεις 🎈διακόσμηση χώρου 🎈φωτογραφική κάλυψη 🎈ροφήματα ενηλικών 🎈φωτογραφίες δώρο στο παιδάκι που έχει γενέθλια Τηρώντας τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής❤
Διαθέσιμα κουπόνια x10

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ Αθήνα

Μετά από 19 χρόνια συνεχόμενης επιτυχημένης παρουσίας στην παιδική διασκέδαση και γνωρίζοντας τα απαραίτητα συστατικά για μια αξέχαστη εκδήλωση/party, ήρθαμε στην περιοχή των Πετραλώνων … σε έναν χώρο ενιαίο 300 τ.μ., με γνώμονα λοιπόν την εμπειρία μας.

Σας περιμένουμε σε ένα φιλικό περιβάλλον, με έμπειρο προσωπικό για παιχνίδι, με ασφάλεια (ο παιδότοπος είναι πιστοποιημένος από τον ΕΛΟΤ), με άρτια κλιματιζόμενο εσωτερικό χώρο και εξωτερικό χώρο καπνιζόντων.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εργαστήρια κατασκευών, θεατρικά δρώμενα, εκδηλώσεις καθώς και ατελείωτο παιχνίδι σας περιμένουν… Αρκεί να μας επισκεφτείτε!!

Extra παροχές στον παιδότοπο:
1. Τeen party για παιδιά ηλικίας 10-12χρ.. καραόκε, dj, καπνοί, επαγγελματίες χορευτές, διαγωνισμοί χορού και φυσικά τραγουδιού!
2️. Μαζί με το cartoon που έχετε επιλέξει και συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου party, μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον είτε στην υποδοχή, είτε σαν ντουέτο την ώρα της τούρτας και του χορευτικού με 20€
3️. Glitter tattoo.. new entry η νέα μόδα που έχει ξετρελάνει τα παιδιά!!!
4️. Συντριβάνι σοκολάτας με υπέροχη σοκολάτα και μπισκότα… μιαμ μιαμ…
5️. Marshmallows χωνάκια για τα παιδιά (τα μοιράζει η γλυκιά μας Ζαχαρούλα)
6️. Ιδιαίτερες μπαλονοκατασκευές και δημιουργίες…..
7️. Party στον χώρο σας!!

Αναλαμβάνουμε να φροντίσουμε για την διασκέδαση σας στον χώρο που θέλετε να κάνετε την εκδήλωση σας…
Παρέχουμε κλόουν, face-painter, νεράιδες, πειρατές, ταχυδακτυλουργούς, mascot (διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ηρώων) καθώς και παιδαγωγούς-ανιματέρ για δημιουργική απασχόληση. Αρκεί να μας το ζητήσετε…..

Βαπτίσεις
Κάθε μαμά θέλει η βάπτιση του παιδιού της να θυμίζει παραμύθι……. Εμείς έχουμε όλα τα κατάλληλα υλικά και φαντασία για να το κάνουμε πραγματικότητα! Αναλαμβάνουμε την πλήρη διοργάνωση της βάπτισης από την αρχή του μυστηρίου στην εκκλησία μέχρι το τελείωμα της στον χώρο μας! Ξεκούραστα,εύκολα και οργανωμένα….

EVENTS
Διοργανώνονται:
🔸 Parties Γενεθλίων
🔸 Βαπτίσεις
🔸 Εκδηλώσεις
🔸 Επισκέψεις παιδικών σταθμών
🔸 Θεατρικά δρώμενα
🔸 Θεματικά happening
🔸 Baby disco
🔸 Teen party

Ωράριο

Δευτέρα -Παρασκευή: 17:00-22:00 Σάββατο-Κυριακή: 10:30-22:30

Υποβολή Κριτικής