Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
Paidagwgw - Olga Sgourou logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 695 167 9046
Γλυφάδα

Paidagwgw - Olga Sgourou

Είμαι η Όλγα - Αναστασία Σγούρου, Ειδική Παιδαγωγός Μαθησιακών Δυσκολιών & Δυσλεξίας, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα MSc από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον ( University Of Southampton ) στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο & ολοκλήρωσα με βαθμό "Άριστα" το 2007.

Το πρώτο μου πτυχίο, το έκανα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου πέρασα μέσω Πανελληνιων Εξετάσεων στο τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών (ΒΝΕ), σπουδές που έκανα με υποτροφία, από το 2000 - 2004.

Από το 2008, δουλεύω σαν Ειδική Παιδαγωγός σε Κέντρα Λογοθεραπείας και βοηθώ παιδιά, κάτι που ήθελα πάντα..

Έχω "περάσει" σχεδόν από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, δουλεύοντας σε παιδικούς σταθμούς, διδάσκοντας Αγγλικά ή κάνοντας δημιουργική απασχόληση σε μικρά παιδιά.

Πιστεύω πολύ στα πολυ - αισθητηριακά παιχνίδια και τρόπους εκμάθησης, ώστε να δουλεύονται στόχοι στα παιδιά σαν παιχνίδι. Δε σταματώ να κάνω σεμινάρια που με μαθαίνουν να γίνομαι καλύτερη στη δουλειά μου.

Έχω φτιάξει τη σελίδα Paidagwgw & #paidagwgw_sgourolga στο Instagram, όπου σκοπός τους είναι η ενημέρωση με άρθρα, καθώς και υλικό από τη δουλειά μου με τα "μικρά μου θαυματάκια", τα μαθητούδια μου.

Τέλος, κάνω εποπτεία σε συναδέλφους Ειδικούς Παιδαγωγούς, μέσω Skype ή άλλης πλατφόρμας στον Υπολογιστή.

Κριτικές

5.0 (1)
Kosmas

Η καλύτερη επιλογή για το παιδί.

Υποβολή Κριτικής