Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
HOMEWORK logo
Άνοιγμα Χάρτη
Ικάρου 35 & Χρυσηίδος 58, Ίλιον

HOMEWORK

♦ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η μαθησιακή διαδικασία βασίζεται στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού. Έτσι ο μαθητής δεν πρέπει να προσαρμοστεί ο ίδιος στις ανάγκες της σχολικής μελέτης, αλλά εμείς την προσαρμόζουμε πάνω του.

Στο κέντρο μελέτης μας “Homework” διαμορφώνουμε το εξατομικευμένο πρόγραμμα μελέτης του κάθε μαθητή. Tου προσφέρουμε τον “δικό του” χώρο εργασίας, έναν ειδικά εκπαιδευμένο εκπαιδευτικό που τον καθοδηγεί στη μελέτη του και αξιολογούμε καθημερινά τις επιδόσεις του.

Έτσι το παιδί, μέσα σε 2-3 ώρες, έχει ολοκληρώσει την μελέτη όλων των μαθημάτων της επόμενης ημέρας και είναι ελεύθερο να αφιερωθεί στις καθημερινές του ασχολίες, τους φίλους του και την οικογένειά του.

♦ ΜΕΛΕΤΗ

Η εκπαιδευτική διαδικασία περιλαμβάνει 2 στάδια: τη διδασκαλία και τη μελέτη.

Η διδασκαλία έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με αλλαγές στη μεθοδολογία, στα βιβλία και στην εκπαίδευση του διδακτικού προσωπικού.

Η μελέτη αντίθετα, έγκειται στην προσωπική ικανότητα του μαθητή, δηλαδή στο πόσο καλά θα προετοιμαστεί για να πάει διαβασμένος στο σχολείο. Είναι συνηθισμένο το παράδειγμα πολλών μαθητών που ενώ διαθέτουν αρκετό χρόνο για τη μελέτη τους, έχουν αξιόλογους δασκάλους και υποστήριξη από την οικογένειά τους, δεν πάνε κατάλληλα διαβασμένοι στο σχολείο. Έχει αποδειχθεί, ότι η οργάνωση, η συγκέντρωση, η διάθεση, το περιβάλλον και άλλοι παράγοντες που έχουν σχέση με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του παιδιού, επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα της μελέτης του και κατά συνέπεια την αποτελεσματικότητα και την εξέλιξη του στο σχολείο.

Για τους περισσότερους γονείς, η μελέτη του παιδιού τους είναι μια εξουθενωτική εμπειρία. Σπαταλούν τον λίγο κοινό χρόνο που έχουν με το παιδί τους, αποκλειστικά με τη σχολική μελέτη και μάλιστα σε κλίμα πίεσης, αντί να συζητούν, να παίζουν και να διασκεδάζουν. Η σύγκρουση γονιού – παιδιού, στερεί από το παιδί σημαντικά συναισθηματικά εφόδια και δημιουργεί πρόβλημα στην οικογενειακή λειτουργία. Γι΄αυτό τον λόγο, το έργο των κέντρων μελέτης Homework είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Στα Homework αναλαμβάνουμε την ευθύνη απέναντι στην οικογένεια, να επιστρέψουμε το παιδί στο σπίτι, καλά διαβασμένο και προετοιμασμένο για την επόμενη μέρα στο σχολείο!

♦ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ & STEM

  • Δάσκαλοι από το παιδαγωγικό τμήμα σπουδών ειδικά εκπαιδευμένοι από την Ampersand Robotics στο μοναδικό εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα!
  • Τεχνικές κατασκευές & ρομπότ!
  • Εξοικείωση με γεωμετρικά σχήματα, ισορροπία, εκτίμηση γωνιών & κλίσης, βάρους & ύψους!
  • Όμαδική συνεργασία!
  • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα!

Υποβολή Κριτικής