Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 698 664 1848
6986641848

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Η Κιβωτός της Παρέας είναι μια πρωτοποριακή σύγχρονη μέθοδος επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης μαθητών δημοτικού σχολείου με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Δίνει την ευκαιρία σε οποιοδήποτε παιδί να γνωρίσει νέους φίλους, να παίξει μαζί τους ή και να αθληθεί υπό την καθοδήγηση της έμπειρης εκπαιδεύτριας του προγράμματος.

Η εκπαιδεύτρια του προγράμματος, κα. Ροδίου Τρισεύγενη, γεννήθηκε στο Πειραιά και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα με ειδίκευση στην Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή και στον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορό. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και διεξαγωγή παιδικών εκδηλώσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες και αθλητικούς ομίλους του χώρου.

Η ιδέα της Κιβωτού της Παρέας γεννήθηκε από την ανάγκη επικοινωνίας που υπήρξε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19 κατά την οποία οι μικροί μας φίλοι δυσκολεύονταν να αλληλοεπιδράσουν με συνομήλικούς τους. Την περίοδο αυτή η κα. Ροδίου με μεγάλη επιτυχία διεξήγαγε διαδικτυακές συναντήσεις γεμίζοντας το κενό το οποίο είχε δημιουργηθεί, χαρίζοντας χαμόγελα και χαρά σε όλους όσους συμμετείχαν.

Βασικοί στόχοι του παρόντος προγράμματος είναι η εξοικείωση των μαθητών με τη χρήση νέων τεχνολογιών για την επικοινωνία μεταξύ τους καθώς επίσης και η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ παιδιών από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας. Απώτερος στόχος μας είναι οι φιλικές αυτές σχέσεις οι οποίες θα δημιουργηθούν, να επεκτείνονται και πέρα από το διαδίκτυο με δια ζώσης δραστηριότητες, όπου αυτό είναι εφικτό. Έτσι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και από κοντά με τους καινούριους τους φίλους.

Οι δραστηριότητες του προγράμματος έχουν επιλεχθεί με σκοπό τα παιδιά να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, να αναπτύξουν την λεπτή και την αδρή τους κινητικότητα, να αναπτυχθούν μυϊκά και σωματικά, να δημιουργήσουν νέες κοινωνικές επαφές καθώς επίσης να αναπτύξουν την αντίληψη και τις αισθήσεις τους. Παρακάτω παρατίθενται ένα δείγμα από τις δραστηριότητες μας:

 • Γυμναστική 🤸‍♂️
 • Μουσική 🎷
 • Χορός 💃
 • Θεατρικό παιχνίδι – Κουκλοθέατρο 🎭
 • Ζωγραφική 🎨
 • Παιχνίδια γνώσεων και παρατήρησης 🧠
 • Παιχνίδια εγρήγορσης και ισορροπίας 🏃‍♂️
 • Ομαδικά παιχνίδια 🥳
 • Παιχνίδια συναγωνισμού αλλά όχι ανταγωνισμού 🤝
 • Παιχνίδια οπτικοκινητικού συντονισμού 👀

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους. Κάθε γονιός επιλέγει τις ημέρες και ώρες συμμετοχής του παιδιού του για τον τρέχοντα μήνα με βάση τον υπάρχοντα πίνακα διαθεσιμότητας προγραμμάτων ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στην σελίδα μας. Κάθε διαδικτυακή συνάντηση έχει χρονική διάρκεια 45 λεπτών, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να επικοινωνούν μεταξύ τους, να αθλούνται και να διασκεδάζουν μέσω των προσφερόμενων ομαδικών δραστηριοτήτων.

Το προσφερόμενο πακέτο περιλαμβάνει τέσσερις διαδικτυακές συναντήσεις οι οποίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός του ωρολογιακού μήνα αγοράς, π.χ. 4 συναντήσεις για τον μήνα Οκτώβρη. Το κόστος του πακέτου ανέρχεται στα 10 ευρώ. Σε οικογένειες με δύο ή περισσότερα παιδιά το κόστος θα είναι 8 ευρώ ανά παιδί σε περίπτωση συμμετοχής πλέον του ενός. Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση για κάθε παιδί παρέχεται δωρεάν για να γνωρίσετε την υπηρεσία μας. Η διαδικτυακή πλατφόρμα που χρησιμοποιείται είναι το Zoom (https://zoom.us/).

Διαδικασία αρχικής εγγραφής στην υπηρεσία

Προκειμένου να εγγραφείτε στην υπηρεσία μας θα πρέπει αρχικώς να μας αποστείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) τα παρακάτω στοιχεία:

 • Ονοματεπώνυμο γονέα
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας γονέα
 • Όνομα και ηλικία παιδιού
 • Τάξη στην οποία φοιτά
 • Περιοχή κατοικίας
 • Επιθυμητές μέρες και ώρες (από τις διαθέσιμες)

Κατόπιν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας αποστείλουμε έναν μοναδικό κωδικό ο οποίος θα αντιστοιχεί στο παιδί και θα χρησιμοποιείται για την κατάθεση των χρημάτων προκειμένου να αγοράσετε ένα πακέτο συμμετοχών. Εφόσον κατατεθεί το ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς και μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης, οι συμμετοχές σας θα έχουν ενεργοποιηθεί. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συνάντηση για κάθε παιδί είναι δωρεάν προκειμένου να γνωρίσετε την υπηρεσία μας.

Περαιτέρω, απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να συμμετάσχει κάθε παιδί στο πρόγραμμα είναι η ρητή συγκατάθεσή σας μέσω Υπεύθυνης Δήλωσης, την οποία μπορείτε να υπογράψετε ηλεκτρονικά, από το σπίτι σας, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας αποστείλουμε μέσω e-mail.

Υποβολή Κριτικής