ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 216 700 6928
Ωρωπού 59, Λαμπρινή

ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ

Το επιστημονικό κέντρο παιδιού και οικογένειας "Αίσθηση και Λόγος" στελεχώνεται από επιστημονικούς σύμβουλους και θεραπευτές με εμπειρία άνω των 10ετών.
 Η επιστημονική μας ομάδα κατέχει πιστοποιήσεις και εκπαιδεύσεις που της δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν ολιστικά θεραπευτικά προγράμματα, προσαρμοσμένα και εξατομικευμένα στις ανάγκες του παιδιού και της οικογένειας.

Η ανάγκη για επέκταση σε χώρους, καλύτερη προσβασιμότητα, αναβάθμιση των υπηρεσιών και του εξοπλισμού μας, μας οδήγησε να μεταφερθούμε μετά από 6 χρόνια  επιτυχημένης παρουσίας στις νέες μας εγκαταστάσεις όπου διατίθενται:

  • 3όροφος χώρος 300τ.μ.
  • 8 άνετες αίθουσες θεραπειών
  • αίθουσα εργοθεραπείας/αισθητηριακής ολοκλήρωσης 65τ.μ.
  • εύκολη και ελεγχόμενη προσβασιμότητα σε είσοδο ισογείου

Οι υπηρεσίες μας:   

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ασχολείται με τις διαταραχές προφορικού και γραπτού λόγου, φωνής, ομιλίας, μάσησης και κατάποσης. Βοηθάει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων επικοινωνίας (λεκτικής ή μη).

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ασχολείται με την αποκατάσταση δυσλειτουργιών που αντιμετωπίζουν τα άτομα στους τομείς της ανάπτυξης. Συγκεκριμένα ασχολείται με την κινητικότητα του ατόμου (λεπτή-αδρή κίνηση, ισορροπία, ενδυνάμωση), τις αισθητηριακές και γνωστικές δεξιότητες, την αυτοεξυπηρέτηση, τη συμπεριφορά και την κοινωνικοποίηση.

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ: ασχολείται με την παιδαγωγική παρέμβαση σε παιδιά με μαθησιακές και αναπτυξιακές δυσκολίες.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ: είναι η συνεργασία των γονέων με παιδοψυχίατρο ή ψυχολόγο που έχει στόχο την αναγνώριση και την διαχείριση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το παιδί και η οικογένεια με σκοπό την υποστήριξή τους.

ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: είναι μια θεραπευτική προσέγγιση ατομική ή ομαδική που αξιοποιεί την δυναμική του θεάτρου και γενικότερα την τέχνη και τη μεταφορά. Η Δραματοθεραπεία βρίσκει εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα πληθυσμού. Απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και αποτελεί εργαλείο αποφόρτισης και διεξαγωγής χρήσιμων συμπερασμάτων μέσα από την εναλλαγή των ρόλων.

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: χρησιμοποιεί ερευνητικά τεκμηριωμένες μουσικές παρεμβάσεις και εμπειρίες στο πλαίσιο μιας θεραπευτικής σχέσης για την επίτευξη εξατομικευμένων ή και ομαδικών στόχων που αφορούν σωματικές, συναισθηματικές, γνωστικές και κοινωνικές ανάγκες των ατόμων.

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ: είναι το πρόγραμμα που βοηθάει τα παιδιά στην οργάνωση της μελέτης και  τη διαχείριση του χρόνου τους με σκοπό την αποτελεσματική και γρήγορη προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης ημέρας.

Επικοινωνήσετε για περισσότερες λεπτομέρεις σχετικα με τις υπηρεσίες του κέντρου μας.

Θα χαρούμε να σας παρέχουμε πληροφορίες σε ότι σας απασχολεί.

Με χαρά σας περιμένουμε στο κέντρο μας, να γνωριστούμε, να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να υποστηρίξουμε το σημαντικότερο αγαθό σας: την οικογένειά σας.
Με εκτίμηση, Επιστημονικό κέντρο Παιδιού και Οικογένειας ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ.

Υποβολή Κριτικής

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.