Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ KARASAVVA SOFIA logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 43 26 470
+30 697 321 4623
Πάρνηθος και Βερμίου 19, Κερατσίνι Έναντι Πρεσσόφ

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ KARASAVVA SOFIA

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καρασάββα Σοφία λειτουργεί από το 2000, με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε όλους τους πιστοποιημένους και διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς:

🇬🇧 Αγγλικών

Cambridge (FCE, CPE)

HAU Ελληνοαμερικάνικη Ένωση ECCE, ECPE, TOEIC ESB (B1, B2, C1, C2)

🇫🇷 Γαλλικών

IFA Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών Delf (A1, A2, B1, B2, C1, C2)

🇮🇹 Ιταλικών

🇪🇸 Ισπανικών

Η μέθοδος του κέντρου Ξένων Γλωσσών Καρασάββα Σοφία γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων. Μέσω αυτών επιτυγχάνεται η ευκολότερη και γρηγορότερη εκμάθηση της Ξένης Γλώσσας. 

Συγκεκριμένα με χρήση βοηθημάτων, όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας, το βίντεο, η χρήση του youtube, η διήγηση ιστοριών, τα τραγούδια (Lyrics) και μια σειρά άλλων μέσων, μέσω των οποίων η εκμάθηση της γλώσσας στα παιδιά μετατρέπεται από μια ανιαρή σε μία ευχάριστη, εύκολη και γρήγορη διαδικασία χωρίς εργασία για το σπίτι.

Στο Κέντρο μας τα τμήματα είναι:

  • Ολιγομελή 4-8 μαθητών, ώστε να υπάρχει αμεσότητα ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητή, με τα σχετικά εκπαιδευτικά πλεονεκτήματα!
  • Προσαρμοσμένα στις δυνατότητες κάθε μαθητή για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

🎯 Στόχος μας η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και σεβασμού! Από την πρώτη στιγμή που αναλαμβάνουμε την Ξενόγλωσση εκπαίδευση ενός παιδιού το αντιμετωπίζουμε με αγάπη και φροντίδα, δίχως να το αγχώνουμε για την επίδοση. Χτίζουμε έτσι με το πέρασμα του χρόνου την αυτοπεποίθηση του.

Στις τάξεις μας καλλιεργούνται δεξιότητες όπως ο σεβασμός, η συνεργασία, η αλληλεγγύη, η ομαδικότητα και η προσαρμοστικότητα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες όπως αυτές που ζούμε λόγω της πανδημίας!

Τα παιδιά μας χαίρονται με τις επιτυχίες των συμμαθητών τους και θέτουν υψηλούς στόχους!

Στόχος δικός μας είναι να αποκτήσουν οι μαθητές μας δεξιότητες στις ξένες γλώσσες και φυσικά πτυχία και πιστοποιήσεις. Αλλά επίσης να προετοιμαστούν για την μετέπειτα κοινωνική - ακαδημαϊκή και εργασιακή ζωή τους!

Σύνθημά μας είναι:

"ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ"

μότο μας

"ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ"

Υποβολή Κριτικής