Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΑΘΗΝΩΝ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 6462 776
Δημητσάνας 11, Αμπελόκηποι

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στους Αμπελοκήπους, στην ανηφόρα της Δημητσάνας και πλάι στο δημοτικό σχολείο, μια απρόσμενα μεγάλη και καταπράσινη αυλή γεμάτη παιχνίδια περιμένει τους μικρούς μας φίλους. Έχουμε ταυτόχρονα μεγάλες και φωτεινές αίθουσες όλες ΄με πρόσβαση στον κήπο και μια ξεχωριστή οριοθετημένη αυλή για τα βρεφάκια μας.

Ρομποτική, θεατρικό παιχνίδι, αθλητικές δραστηριότητες, λογοθεραπεία και πολλά άλλα υπόσχονται απασχόληση, διασκέδαση, αγάπη και φροντίδα.

Δυναμικότητα 35 βρέφη και 70 νήπια.

ΙΔΡΥΜΑ «Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ»

Το Ίδρυμα «Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ» ιδρύθηκε το 1931 από τη Λαίδη Κρώσφηλδ, κόρη Ηλιάδη. Είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο, με ευθύνη και εποπτεία του οποίου λειτουργούν σε ιδιόκτητα, ειδικά διαμορφωμένο κτίρια με μεγάλους κήπους  4 Πρότυπoι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Σκοπός του ιδρύματος είναι η φύλαξη, η φροντίδα και η δημιουργική απασχόληση παιδιών προσχολικής ηλικίας (2 μηνών - 4 ετών) με στόχο καθημερινά (7.00 – 17.00) 11 μήνες το χρόνο την υποστήριξη της εργαζόμενης μητέρας.

Σε ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον, προσφέρεται ψυχαγωγία, παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση - με έμφαση στην πνευματική  ανάπτυξη- από ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Το θεατρικό παιχνίδι, η μουσικοκινητική, η γυμναστική και τα ‘αθλητικά’ αποτελούν  το σταθερό μας πρόγραμμα.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο καθημερινό διαιτολόγιο. Βασιζόμαστε στην μεσογειακή διατροφή και στα φρέσκα υλικά, τα οποία προμηθευόμαστε καθημερινά. Οι μικροί μας φίλοι τρώνε δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό.

Παρέχεται επίσης ιατρική περίθαλψη, οδοντιατρική παρακολούθηση και λογοθεραπευτικός έλεγχος.

Διεύθυνση Γραφείων: Φωτομαρά 48, Νέος Κόσμος 117 43
Τηλ/Fax:  210.92.38.131
Email: [email protected]
Website: www.paidikesteges.gr

 

Ωράριο

7:00 - 17:00

Υποβολή Κριτικής