Συντακτική ομάδα kidsproject.gr

25 Feb, 2021

Εκτυπώσιμο Εκπαιδευτικό Υλικό με Αποκριάτικες Δραστηριότητες Μερος Α'

Η εκπαιδευτική ομάδα του Kidsproject.gr φέρνει από νωρίς τις Απόκριες και σας παρουσιάζει προτάσεις για δημιουργική απασχόληση στο σχολείο και στο σπίτι!

 

Οι προτάσεις περιλαμβάνουν υλικό με αποκριάτικες χρωμοσελίδες, αποκριάτικα παζλ, αποκριάτικα πορτρέτα και δραστηριότητες όπως το παιχνίδι της σκιάς και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

  • Αποκριάτικες Δραστηριότητες!

Τα παιδιά θα ντύσουν τις κούκλες με διάφορες αποκριάτικες φορεσιές και θα παίξουν το παιχνίδι της σκιάς παρατηρώντας πολύ προσεκτικά τις ομοιότητες και τις διαφορές.

Πηγή: Ειδικός Μουσικοπαιδαγωγός

  • Αποκριάτικες Χρωμοσελίδες!

Απίθανες αποκριάτικες ζωγραφιές για ατελείωτη ζωγραφική στο σχολείο ή και στο σπίτι… Πάντα είναι χρήσιμο να διαθέτουμε υλικό για ζωγραφική για να  απασχοληθούν δημιουργικά!

Πηγή: https://learningcornerandcrafts.com

  • Απόκριες στο Νηπιαγωγείο 1o!

Εδώ θα βρείτε πλούσιο υλικό με διάφορες αποκριάτικες δραστηριότητες για παιδιά νηπιαγωγείου όπως παζλ με κλόουν, στολές που μπορείτε να προσθέσετε τις φωτογραφίες τους και ζωγραφιές με ινδιάνους για να ασχοληθείτε με την ζωή τους!

Πηγή: http://mikapanteleon.blogspot.com

  • Απόκριες στο νηπιαγωγείο 2o!

Εδώ θα βρείτε πλούσιο υλικό με παζλ, φύλλα εργασίας για τα προνήπια, ζωγραφιές για διακόσμηση και δύο εύκολες κατασκευές για κλόουν και καπέλο. Επίσης στον δεύτερο σύνδεσμο θα βρείτε μάσκες ζώων.

Πηγή: http://mikapanteleon.blogspot.com

 
Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.