Κλείσιμο

Συντακτική Ομάδα Kidsproject.gr

8 Jun, 2021

Αθλητισμός & Ευεξία - Το βίντεο της ημερίδας από τη Mentoria

Την Κυριακή στις 6 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Mentoria με τίτλο "Αθλητισμός και Ευεξία", με καλεσμένη την Άννα Βερούλη, μια εξέχουσα προσωπικότητα του αθλητισμού και Πρωταθλήτρια του Παγκόσμιου Ακοντισμού. 

Η απήχηση του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμη για την ομάδα της Mentoria ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά για ένα εκπαιδευτικό σύστημα βασισμένο στις αρχές που διέπει ο αθλητισμός.

Το Σωματείο MENTORIA απαρτίζεται από καταξιωμένες προσωπικότητες, ανθρώπους διαφορετικών επαγγελματικών και εκπαιδευτικών κλάδων με όραμα την ουσιαστική επένδυση για το μέλλον στην παιδεία, στην αγωγή, στο ήθος και στην ολιστική γνώση των παιδιών και εφήβων της χώρας μας.

Μεταξύ των ιδρυτικών μελών είναι και ο συνεργάτης του Kidsproject, Ηλίας Καραπιπέρης, ο οποίος με την ιδιότητά του ως προπονητής ποδοσφαίρου στηρίζει, εμπνέει και εμψυχώνει τους νέους αθλητές.

Το σύνθημα;

ΜΑΖΙ πάντα μπορούμε περισσότερα!!

  • Αν οραματίζεστε κι εσείς το ίδιο για τα παιδιά μας, συμπληρώστε την φόρμα που υπάρχει στο www.mentoria.gr.

Όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την ημερίδα έχουν τη δυνατότητα να τη δουν στο παρακάτω βίντεο στο YouTube της Mentoria.