Κλείσιμο

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη μουσικοθεατρική παράσταση «ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ» της ομάδας Κοπέρνικος

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για το μουσικοθεατρικό υπερθέαμα

«ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ»


Το
Kidsproject.gr, σε συνεργασία με την με την καλλιτεχνική ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, σάς κάνει δώρο 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Μουσικά κι Ανάποδα» στο υπέροχο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 12:00.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη παράσταση, καθώς οι θεατές καλούνται να πάρουν μέρος και να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα δυο ιστορίες που εκτυλίσσονται μπροστά τους -μια μουσική και μια θεατρική- που άλλοτε συναντιούνται και άλλοτε διαχωρίζονται, με τρόπο θεαματικό! Η πολυδύναμη ερμηνευτική ομάδα αποτελείται από μουσικούς, τραγουδιστές και ηθοποιούς, ανάμεσά τους ο ταλαντούχος Γιάννης Δρακόπουλος («Ποιος Παπαδόπουλος;»), η Έμη Σίνη (στο ρόλο της Ορτανσίας), η μοναδική και αγαπημένη σε όλους ερμηνεύτρια Μαρία Παπαγεωργίου και ο υπέροχος τραγουδιστής Απόστολος Ψυχράμης!


ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

“Μια ατυχία της τελευταίας στιγμής και η νέα παράσταση του διάσημου σκηνοθέτη Γιάννη Δρακόπουλου, μένει χωρίς πρωταγωνίστρια! Σίγουρη για το πηγαίο ταλέντο της, η ενθουσιώδης Ορτανσία, θα τα βάλει με Πειρατές, θα ελιχθεί σαν τον Μπομπ τον Χαμαιλέοντα, θα αναζητήσει τη μάγισσα Σκουποξυλάνθη και θα περάσει από 40 κύματα -σαν την Φάλαινα Φαρφάλα- αναζητώντας επίμονα έναν ρόλο, σε αυτόν τον αλλόκοτο θίασο. Σε ποια θέση θα βρεθεί τελικά;”

Την ιδέα, τα κείμενα και τις μουσικές υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, γνωστοί για τις επιτυχημένες παραστάσεις τους για παιδιά («Απαγορεύεται η Μουσική», «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων», «Ένα ξωτικό στην πόρτα μου», «Σβήσε το φως», «Δυο Ξεροκέφαλες κουτάλες» κ.α.). Στην παράσταση θα ακουστούν τα πλέον γνωστά τραγούδια της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, τόσο από τον κλασικό παιδικό δίσκο: «Ο Κόσμος Ανάποδα» όσο και από τους δίσκους: «Απαγορεύεται η μουσική»«Μίλα & Σουτ» και «Σβήσε το φως». Από την παράσταση δεν λείπει, το χιούμορ, η δράση αλλά και η διάδραση, στοιχεία που πάντα χαρακτηρίζουν τις δουλειές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε εδώ


Ακολούθησε ΌΛΑ τα παρακάτω βήματα για να λάβεις μέρος στον Διαγωνισμό:

Facebook 

  1. Κάνε like στο Kidsproject και στο ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ
  2. Κάνε like στο post (προαιρετικά μπορείτε να αφήσετε και ένα ευχαριστήριο σχόλιο)
  3. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα του Διαγωνισμού

Instagram 

  1. Κάνε follow στο Kidsproject και στο ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ
  2. Κάνε like στο post (προαιρετικά μπορείτε να αφήσετε και ένα ευχαριστήριο σχόλιο)
  3. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα του Διαγωνισμού
  • Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 15:00 μ.μ.
  • Έχετε δικαίωμα για περισσότερες από μία συμμετοχές αρκεί να συμπληρώσετε αντίστοιχες φορές και τη φόρμα συμμετοχής!

Καλή επιτυχία‼️

Ετικέτες: