Συντακτική ομάδα kidsproject.gr

20 Dec, 2020

3 Δωρεάν E-Books με εκατοντάδες δημιουργικές δραστηριότητες για κάθε παιδί

Συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερες δημιουργικές δραστηριότητες για ατελείωτο παιχνίδι στο σπίτι, αλλά και για εκπαιδευτική αξιοποίηση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Τα e-books μπορείτε να τα αποθηκεύσετε και να τα έχετε στο κινητό ή τον υπολογιστή σας για να τα συμβουλεύεστε κάθε φορά που σας έχουν τελειώσει οι νέες ιδέες. Θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμα όχι μονο σε γονείς αλλά και σε εκπαιδευτικούς.

1) Παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Τα παιχνίδια απευθύνονται σε παιδιά "προσχολικής ηλικίας" κάτω των 7 χρόνων. Είναι σημαντικό ένας ενήλικας να συμμετέχει στα παιχνίδια ή να τα καθοδηγεί. Τα παιχνίδια παίζονται με "ανάμεικτες ομάδες", γι' αυτό το λόγο στα περισσότερα δεν αναφέρεται ηλικία. Με τη λέξη "ανάμεικτα" δεν εννοούμε μόνο τη διαφορετική ηλικία αλλά και τη διαφορά εξέλιξης στην ανάπτυξη.

Στα περισσότερα παιχνίδια μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τα παιχνίδια είναι χωρισμένα σε 8 διαφορετικές κατηγορίες που έχουν διαφορετικό κατηγορίες που έχουν διαφορετικά χρώματα και σύμβολα.Στα περισσότερα παιχνίδια η παρουσία των θεατών είναι σημαντική, ίσως και απαραίτητη, έτσι ώστε να γίνεται εναλλαγή ρόλων μεταξύ θεατών και παικτών. 

Για να κατεβάσετε το αρχείο με όλες τις δρααστηριότητες κάντε κλικ εδώ!

2) 365 μέρες χωρίς τηλεόραση - Δημιουργικές ιδέες για εσάς και το παιδί σας

https://aws.kidsproject.gr/api/s3/uploads/images/image_generics/elena/artha/ebooks/1.png

Έχετε μερικά παλιά περιοδικά; Μήπως έχετε μερικά χάρτινα κουτιά από γάλα ή άδεια ρολά από χαρτί τουαλέτας; Αν μπορείτε να βρείτε κάποιο από όλα αυτά τα πρόγματα, ανοίγετε έναν ευχάριστο κόσμο δημιουργίας για το παιδί σας. Το παιχνίδι γίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό και γοητευτικό σε όλες του τις μορφές.

Για να κατεβάσετε το αρχείο με όλες τις δραστηριότητες κάντε κλικ εδώ!

Πηγή: https://issuu.com/kastaniotis_editions

3) Χριστουγεννιάτικο e-book & εκπαιδευτικό υλικό με σαπουνόφουσκες

https://aws.kidsproject.gr/api/s3/uploads/images/image_generics/elena/artha/ebooks/1.png

Η παρούσα έκδοση γράφτηκε και σχεδιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2020 εν μέσω μιας πολύς συγκεκριμένης ιστορικής συγκυρίας. Πρόκειται για μια αφηγηματική παρέμβαση που στοχεύει στο να αναδείξει την διαδικασία της ενεργούς δράσης και να υπενθυμίσει τη δύναμη που κρύβεται πίσω από αυτή την επιλογή.

Για να κατεβάσετε το e-book με όλες τις δραστηριότητες κάντε κλικ εδώ!

Πηγή: la-petite-marguerite-bubble-performing-&-play

 

 

 

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.