Συντακτική Ομάδα Kidsproject.gr

17 Jan, 2021

Παιδικά τραγούδια για τον Χειμώνα από την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου

Το νέο υπέροχο άλμπουμ από την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου έχει τίτλο "Τραγουδάκια Για Τον Χειμώνα" και μπορείτε να τα απολαύσετε τις κρύες νύχτες του χειμώνα μαζί με τα παιδιά σας!

Ηρθ' Ο Χειμώνας 


ΠΗΓΗ

Τα Ρούχα Του Χειμώνα


ΠΗΓΗ

Το Τζάκι


ΠΗΓΗ

Χιόνι 


ΠΗΓΗ

Χειμώνας Βαρύς


ΠΗΓΗ

Χειμώνας Έφτασε


ΠΗΓΗ

Μέσα Θέρμανσης


ΠΗΓΗ

Παγωμένο Πουλάκι


ΠΗΓΗ

Πορτοκάλι 


ΠΗΓΗ

Το Μήλο


ΠΗΓΗ


Ο ταλαντούχος συνθέτης και στιχουργός Σπύρος Λάμπρου και η "Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου", που δημιούργησε και διευθύνει ο ίδιος, μας συντροφεύουν με τα τραγούδια τους εδώ κα 25 χρόνια! 

Tο 2003 δημιούργησε τη Μικρή Πολιτεία, με σκοπό να παράγει και να έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη δημιουργία CD που να απευθύνονται σε παιδιά.Η δημιουργία της παιδικής χορωδίας το 1995, ήταν σημαντικότατος παράγοντας για να φτιαχτεί η Μικρή Πολιτεία. Η “Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου” είναι ο πυρήνας της Μικρής Πολιτείας. Χάρις σε αυτήν δημιουργούνται τα περισσότερα CD.

«Τα παιδιά είναι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Υπάρχουν παιδιά στη χορωδία με πάνω από 450 ώρες καθαρής ηχογράφησης στο στούντιο.», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Λάμπρου για τα ταλαντούχα παιδιά της χορωδίας του.

Τα τραγούδια του συντροφεύουν παιδικές αναμνήσεις, φέρνουν δάκρυα σε σχολικές αποφοιτήσεις, "ντύνουν" αποχαιρετιστήρια βίντεο αφιερωμένα από τους δασκάλους στους μαθητές τους και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό...


Ακούστε ακόμα:

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.