Συντακτική ομάδα kidsproject.gr

20 Jan, 2021

Δωρεάν εκτυπώσιμο υλικό για την ενότητα "Χειμώνας"

Η ομάδα του Kidsproject.gr συγκέντρωσε για εσάς πλούσιο εκτυπώσιμο υλικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας με δραστηριότητες για την ενότητα "Χειμώνας"!

Παρακάτω σας αναλύσουμε τις δύο προτάσεις, τις οποίες μπορείτε να εκτυπώσετε δωρεάν, σε μορφή pdf.

1) Στο πρώτο υλικό θα βρείτε δραστηριότητες προγραφής, αντιστοίχισης, ζωγραφικής, παζλ, μοτίβα, ταξινομήσεις σύμφωνα με το μέγεθος, διάκριση ομοιοτήτων - διαφορών ανάμεσα σε εικόνες.

Πηγή: Έργου Αξία - Εργοθεραπεία


2) Στο δεύτερο υλικό που σας προτείνουμε θα βρείτε χρήσιμο υλικό με ενδιαφέρουσες προγραφικές ασκήσεις, αντιστοίχιση φωνημάτων, ποιηματάκι αφιερωμένα στον Χειμώνα.

Επίσης, θα βρείτε κάρτες για παιχνίδι αντιστοίχισης. Το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναρκτήριο για να βρουν τα ζευγαράκια.

Τέλος μπορείτε να κρύψετε τις χιονονιφάδες, αφού τις κόψετε, σε διάφορα σημεία της τάξης και να παίξετε όλοι μαζί το "κυνήγι των νιφάδων"! Μπορείτε να τις εκτυπώσετε όσες φορές θέλετε και νικητής θα ανακηρυχθεί αυτός που θα βρει τις περισσότερες!

Πηγή: proscholika.blogspot.com


Δείτε ακόμα στο Kidsproject.gr:

Για περισσότερο εκπαιδευτικό υλικό, κατασκευές, παραμύθια, παιδικά τραγούδια και πολλά επιστημονικά άρθρα από τους συνεργάτες μας θα βρείτε στην ενότητα "Αρθρογραφία" στο Kidsproject:

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε όλο το υλικό που ανεβάζει η εκπαιδευτική μας ομάδα!

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.