Συντακτική Ομάδα Kidsproject.gr

26 Jan, 2021

Ζωγραφική για Παιδιά: Τα Στρουμφάκια - 1ο μέρος

Τα Στρουμφάκια, αν και έχουν μεγαλώσει πολλές γενιές, παραμένουν ακόμα στις πρώτες επιλογές των παιδιών είτε ως κινούμενα σχέδια είτε ως ταινίες. 

Τι θα λέγατε να δοκιμάσουμε να σχεδιάσουμε τους μικρούς, γαλάζιους ήρωες και να φτιάξουμε το δικό μας Στρουμφοχωριό για ατελείωτο παιχνίδι;;;

Συγκεντρώσαμε για εσάς μια σειρά από εξαιρετικά βίντεο για παιδιά, με ευχάριστη μουσική και αναλυτικά βήματα για να σχεδιάσουμε και να χρωματίσουμε τα αγαπημένα μας Στρουμφάκια. 

Αφου τα σχεδιάσετε, μια καλή ιδέα είναι να τα κολλήσετε σε σκληρό χαρτόνι ή να τα πλαστικοποιήσετε, ώστε να μη φθαρούν με το παιχνίδι. Μπορείτε ακόμα, αφού στερεώσετε τους ήρωες σε ένα καλαμάκι ή ξυλάκι, να δημιουργήσετε τη δικη σας ιστορία - θεατρική παράσταση ή να στολίσετε την τούρτα του παιδιού σας!

Παρακάτω θα δείτε πως μπορείτε να ζωγραφίσετε τον Χαχανούλη, τον Μελένιο, τον Σπιρτούλη, τη Στρουμφίτα, τον Μπαρμπαστρούμφ καθώς και ένα όμορφο Στρουμφόσπιτο !!! 

Σύντομα θα ακολουθήσει και 2ο μέρος με τα υπόλοιπα Στρουμφάκια, τον Δρακουμέλ, την Ψιψινέλ και άλλες ιδέες για να ολοκληρωθεί το Στρουμφοχωριό μας!


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Χαχανούλη

ΠΗΓΗ


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Μελένιο

ΠΗΓΗ


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Σπιρτούλη

ΠΗΓΗ


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τη Στρουμφίτα

ΠΗΓΗ


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Μπαρμπαστρούμφ

ΠΗΓΗ


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε ένα Στρουμφόσπιτο

ΠΗΓΗ


Δείτε και άλλα άρθρα με ιδέες ζωγραφικής για παιδιά στο Kidsproject.gr:

Για περισσότερο εκπαιδευτικό υλικό, κατασκευές, παραμύθια, παιδικά τραγούδια και πολλά επιστημονικά άρθρα από τους συνεργάτες μας θα βρείτε στην ενότητα "Αρθρογραφία" στο Kidsproject:

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε όλο το υλικό που ανεβάζει η εκπαιδευτική μας ομάδα!

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.