Συντακτική Ομάδα Kidsproject.gr

31 Jan, 2021

Εκπαιδευτικό Υλικό & Φύλλα Εργασίας για τη Β΄ Δημοτικού

Η ομάδα του Kidsproject συγκέντρωσε για εσάς χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για τη Β΄ δημοτικού, που μπορεί να αξιοποιηθεί και στην Α΄ αλλά και σε μεγαλύτερες τάξεις στη διαφοροποιημένη διδασκαλία.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε*, να εκτυπώσετε και να αξιοποιήσετε το υλικό για δική σας χρήση!

Στις παρουσιάσεις - slideshares, που επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός Ευγενία Παπαδημητρακοπούλου, θα βρείτε εξαιρετικά φύλλα εργασίας με ασκήσεις γραμματικές, λεξιλογικές, κατανόησης κειμένου, εξάσκησης προφορικού και γραπτού λόγου, ασκήσεις  μαθηματικών και μελέτης περιβάλλοντος, ιδέες και εποπτικό υλικό.

*Σημείωση: Πατήστε στον τίτλο κάτω από κάθε εικόνα για να δείτε τα φύλλα εργασίας που περιλαμβάνει. Στην παρουσίαση που θα σας ανοίξει πατήστε δεξί κλικ πάνω στη σελίδα που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε και αριστερό κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση ως".⇒ 360 οικογένειες λέξεων (βασισμένο στο λεξιλόγιο της γλώσσας της β΄ δημοτικού)

 

Φύλλα εργασίας και εποπτικό υλικό για τη γλώσσα του α΄ τεύχους της β΄…
⇒ 90 Φύλλα εργασίας και εποπτικό υλικό για το ά τεύχους της γλώσσας⇒ Επαναληπτικές δημιουργικές εργασίες Γλώσσας και Μαθηματικών⇒ Επαναληπτικές εργασίες γλώσσας, μαθηματικών, μελέτης⇒ Γλώσσα για παιδιά της α΄& β΄ δημοτικού και
για παιδιά με μαθησιακές & άλλες δυσκολίες.


Περισσότερες προτάσεις με εκπαιδευτικό υλικό:

 
Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.