Συντακτική Ομάδα Kidsproject.gr

18 Feb, 2021

Ζωγραφική για Παιδιά: Τα Στρουμφάκια - 2ο μέρος

Τα Στρουμφάκια, αν και έχουν μεγαλώσει πολλές γενιές, παραμένουν ακόμα στις πρώτες επιλογές των παιδιών είτε ως κινούμενα σχέδια είτε ως ταινίες. 

Τι θα λέγατε να δοκιμάσουμε να σχεδιάσουμε τους μικρούς, γαλάζιους ήρωες και να φτιάξουμε το δικό μας Στρουμφοχωριό για ατελείωτο παιχνίδι;;;

Συγκεντρώσαμε για εσάς μια σειρά από εξαιρετικά βίντεο για παιδιά, με ευχάριστη μουσική και αναλυτικά βήματα για να σχεδιάσουμε και να χρωματίσουμε τα αγαπημένα μας Στρουμφάκια. 

Αφου τα σχεδιάσετε, μια καλή ιδέα είναι να τα κολλήσετε σε σκληρό χαρτόνι ή να τα πλαστικοποιήσετε, ώστε να μη φθαρούν με το παιχνίδι. Μπορείτε ακόμα, αφού στερεώσετε τους ήρωες σε ένα καλαμάκι ή ξυλάκι, να δημιουργήσετε τη δικη σας ιστορία - θεατρική παράσταση ή να στολίσετε την τούρτα του παιδιού σας!

Στο 1ο μέρος σας παρουσιάσαμε βίντεο για να ζωγραφίσετε τον Χαχανούλη, τον Μελένιο, τον Σπιρτούλη, τη Στρουμφίτα, τον Μπαρμπαστρούμφ καθώς και ένα όμορφο Στρουμφόσπιτο !!! 

Πατήστε εδώ για να δείτε 1ο μέρος του άρθρου

Σε αυτό το 2ο μέρος θα μάθουμε να σχεδιάζουμε και να ζωγραφίζουμε εύκολα και γρήγορα τον Λιχούδη, τον Δρακουμέλ, την Ψιψινέλ, τον Προκόπη, τον Ξεφτέρη, τον Μπιμπίκο, τον Λουλούκο, τον Ντορεμί και τον Κοιμήση.


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Λιχούδη


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε την Ψιψινέλ


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Δρακουμέλ


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Προκόπη


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Ξεφτέρη


Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Μπιμπίκο

Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Λουλούκο

Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Ντορεμί

Σχεδιάστε και ζωγραφίστε τον Κοιμήση


Δείτε και άλλα άρθρα με ιδέες ζωγραφικής για παιδιά στο Kidsproject.gr:

Για περισσότερο εκπαιδευτικό υλικό, κατασκευές, παραμύθια, παιδικά τραγούδια και πολλά επιστημονικά άρθρα από τους συνεργάτες μας θα βρείτε στην ενότητα "Αρθρογραφία" στο Kidsproject:

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε όλο το υλικό που ανεβάζει η εκπαιδευτική μας ομάδα!

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.