Κλείσιμο
ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΙΛΙΑΔΑ ΠΕΝΤΑΒΑΤΖΗ logo

ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΙΛΙΑΔΑ ΠΕΝΤΑΒΑΤΖΗ

+30 210 771 7466
Γρηγορίου Αυξεντίου 166, Ζωγράφου
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Η φιλοσοφία μας σαν Σχολή είναι η υψηλής ποιότητας διδασκαλία, με σεβασμό στην ανατομία του ανθρωπίνου σώματος αλλά παράλληλα δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ψυχολογία των μαθητών.

Γιατί θεωρούμε την Σχολή μας ένα Σχολείο για τα νέα παιδιά!

Για τους λόγους αυτούς έχουμε επιλέξει και εφαρμόζουμε το εκπαιδευτικό σύστημα της Royal Academy of Dance. Στη σχολή μας επίσης διδάσκονται τα συστήματα ISTD, VAGANOVA.

Πιστοί σε αυτές τις αρχές, στα είκοσι ένα χρόνια της διαδρομής μας, εισπράττουμε τις επιτυχίες των μαθητών μας, διαπρέποντας σαν δάσκαλοι και χορευτές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί την τέχνη του χορού και το πόσο αυτή συμβάλλει στην σωστή ανάπτυξη του παιδιού σε όλα τα επίπεδα της εξέλιξής του.

🔷 Στην Σχολή μας μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παρακάτω τμήματα:

🔸 Μουσικό κινητική
🔸 Δημιουργικός χορός
🔸 Θεατρικό παιχνίδι (3 -4ετων)
🔸 Μπαλέτο
🔸 Σύγχρονο
🔸 Μοντέρνο -fancy jazz
🔸 Dance-pilates

🔷 Οι δάσκαλοί μας

Οι καθηγητές των προπαρασκευαστικών τάξεων είναι μόνιμοι συνεργάτες με εξειδίκευση στα μικρά παιδιά, έχοντας συλλογικό στόχο μια ανοδική πορεία στο μαγικό κόσμο της τέχνης του χορού.

Οι καθηγητές των επαγγελματικών τάξεων είναι όλοι επαγγελματίες καταξιωμένοι ο καθένας στον κλάδο του, με μεγάλη χορευτική και διδακτική πείρα στην Ανώτερη και Ανώτατη εκπαίδευση.

🔷 Οι παροχές μας

🔸 Η σχολή μας πραγματοποιεί παραστάσεις οι οποίες προέρχονται από έργα κλασικού ρεπερτορίου. Σκοπός και στόχος είναι τα παιδιά να γνωρίσουν την ιστορία των μεγάλων χορογράφων και μουσικών και μέσα από την πρακτική τους διατριβή, να αναδείξουν την πρόοδο και το ταλέντο τους. Μερικά από τα έργα παραστάσεων που έχει πραγματοποιήσει η σχολή είναι Κουρσάρος, Καρυοθραύστης, Σταχτοπούτα, Κοππέλια, Δον Κιχώτης κ.α.

🔸 Πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά ταξίδια σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

🔸 Οργανώνουμε επιμορφωτικά σεμινάρια με διακεκριμένους χορευτές - καθηγητές (από τα Mariinsky - Kirov Αγ. Πετρούπολης), όπως: Margarita Kulik (solist Kirov), Alexei Feoktistov (solist Kirov).

🔸 Η σχολή μας λαμβάνει μέρος σε παγκόσμιους διαγωνισμούς χορού.

Λιγότερα