Κλείσιμο
ΧΑΜΟΓΕΛΟ - ΑΘΗΝΑ logo

ΧΑΜΟΓΕΛΟ - ΑΘΗΝΑ

211 403 7746
6949 373 870
3ης Σεπτεμβρίου 144, Αθήνα
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Όταν οι γονείς ανησυχούν, συνήθως έχουν δίκιο...

Με αγάπη και σεβασμό στα παιδιά προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Ειδικής Εκπαίδευσης (σχεδιασμό και υλοποίηση ψυχοθεραπευτικών παρεμβάσεων σε παιδιά έως 18 ετών), Λογοθεραπείας, Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Εργοθεραπείας, Ψυχοθεραπείας, Συμβουλευτικής, Σχολικής Ετοιμότητας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Πρωινά προγράμματα πρώιμης παρέμβασης σε παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές – Αυτισμό (Βασισμένα στο πρόγραμμα Ανάπτυξης Καίριων Δεξιοτήτων PRT (Pivotal Response Training) και ΑΒΑ (Applied Behavior Analysis).

Υπηρεσίες

  • Λογοθεραπεία
  • Ειδική Διαπαιδαγώγηση - Δυσλεξία
  • Εργοθεραπεία
  • Ομάδες Παιδιών
  • Υπηρεσίες Παράλληλης Στήριξης
  • Ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων
  • Παρέμβαση Αυτισμού
  • Συμβουλευτική ενηλίκων
  • Καθημερινή μελέτη
  • Εποπτεία θεραπευτών

Η Ομάδα μας

Απόφοιτη Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Κατέχει δύο Μεταπτυχιακούς Τίτλους, Σχολικής Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ και Επιστήμες Αγωγής – Ειδική Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Nicosia). Η διατριβή της έχει αντικείμενο την διδασκαλία της Ανάγνωσης και Γραφής σε παιδιά με Δυσλεξία. Επιτυχούσα με υποτροφία στο Διδακτορικό Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick, στην Λευκωσία.

Ειδική στη Μέθοδο PRT – Pivotal Responce Treatment : Εκπαίδευσης Καίριων Δεξιοτήτων για παιδιά με Αυτισμό (PRT – Level ΙΙΙ). Επιστημονικά Υπεύθυνη – Διευθύντρια στο Πρότυπο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης – Χαμόγελο, στην Αθήνα και στο Μεσολόγγι. Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Νευροαναπτυξιολόγου ΔΡ. Δημητρίου-Παπαβασιλείου Δημήτρη στην Λευκωσία.

https://www.tochamogelo.gr/wp-content/uploads/2018/08/IMG_8495-%CE%95%CE%A9%CE%99%CE%9F%CE%9E%CE%97%CE%9F.jpg
Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου
Αθηνών. Κάτοχος του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας. Ειδίκευση στην Συμβουλευτική και στον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) στο πρόγραμμα της  ΑΣΠΑΙΤΕ. Εξειδικευμένη στην καθημερινή μελέτη σε παιδιά Δημοτικού. Πιστοποιημένη γνώση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Κάτοχος πτυχίου Αγγλικών (Κρατικό) και Γαλλικών (Β2) .

Απόφοιτη του Manchester Metropolitan University της Αγγλίας και πτυχίο ψυχολογίας, με αναγνώριση και ισοτιμία τίτλου σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ. Κατέχει 4 ετή παρακολούθηση εργαστηρίου στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, 2 ετή φοίτηση και εξειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες και Δυσλεξία. Εργασιακή εμπειρία σε δομές ψυχικής Υγείας και Κέντρα Ειδικών Θεραπειών παρέχοντας υπηρεσίες ατομικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας σε παιδιά εφήβους και ενήλικες καθώς και συμβουλευτική γονέων.

Λιγότερα