Κλείσιμο
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ HELLO ΡΑΦΗΝΑΣ - ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ logo

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ HELLO ΡΑΦΗΝΑΣ - ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

+30 2294 025955
1. Στράτου Αντωνιάδη 1, Ραφήνα 2. Λεωφόρος Καραμανλή 85, Αρτέμιδα
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Η Φιλοσοφία μας

Το Hello ξεκίνησε από το όραμα δύο ανθρώπων για ένα μεγάλο πολυεκπαιδευτήριο, ένα χώρο όπου οι γονείς θα μπορούν να νιώθουν ασφάλεια και να εμπιστεύονται τα παιδιά τους με κλειστά μάτια.. Την ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί ακαδημαικό και διοικητικό προσωπικό μια ομάδα με κοινό στόχο και όραμα….και οι γονείς και οι μαθητές-μαθήτριες να αισθάνονται το χώρο μας ως δεύτερο σπίτι τους και όλους εμάς μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… Την ανάγκη να προσφέρουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα και εκτός του χώρου μας….να βοηθούμε ενεργά όπου εμπλέκονται παιδιά. Την αποψή μας για πλήρη εκπαίδευση από 4 ετών μέχρι και πανεπιστημιακές σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού αλλά και σπουδές σε ΙΕΚ στην Ελλάδα. Την συνεχή μας εξερεύνηση και αναζήτηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα βοηθήσουν τα παιδιά μας εκπαιδευτικά και ψυχολογικά και θα τους παρέχουν εφόδια για μια επιτυχημένη πορεία στη ζωή τους.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HELLO!

Οι υπηρεσίες μας

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. Στο εκπαιδευτικό μας κέντρο διδάσκουμε τις παρακάτω ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικα, Γαλλικά, Ισπανικά, Κινέζικα, Ρώσικα.

Το Hello είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο με αποτέλεσμα οι μαθητές μας να εξετάζονται σε ένα φιλικό για αυτούς περιβάλλον, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση του άγχους τους.

ΜΕΛΕΤΗ. Στην εποχή μας, η καθημερινή μελέτη των παιδιών στο σπίτι έχει γίνει κουραστικη διαδικασία για τους γονείς αλλά και τα παιδια. Οι απαιτήσεις του σχολείου είναι μεγάλες και ο χρόνος των γονιών αλλά και των μαθητών είναι περιορισμένος. Αντί τα μέλη της οικογένειας να περνούν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που απομένει ποιοτικά μεταξύ τους, δημιουργούνται προστριβές και ένταση στην οικογένεια λόγω της ανάγκης καθημερινής μελέτης. Η ύπαρξη και το έργο των κέντρων μας δρα καταλυτικά στην εύρυθμη λειτουργία της οικογένειας του σήμερα.

Στόχος των κέντρων μελέτης Hello είναι να υποστηρίξουν ολοκληρωτικά όλη τη διαδικασία καθημερινής μελέτης των μαθητών δημοτικού και γυμνασίου. Για την επίτευξη αυτού του στόχου χρησιμοποιείται ένα άρτια σχεδιασμένο ημερήσιο πρόγραμμα καθώς και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

3 λόγοι να επιλέξω το κέντρο μελέτης Hello

  1. Εξειδίκευμενο και έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
  2. Σύγχρονες δομές και τεχνολογίκα μέσα που συνδράμουν στη διευκόλυνση όλων των μαθητών.
  3. Περισσότερος και ποιοτικότερος ελεύθερος χρόνος για όλη την οικογένεια.

Τα τμήματα μας είναι ολιγομελή και κατα τη διάρκεια των μαθημάτων γίνεται χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών!

Πληροφορική. Το κέντρο μας προσφέρει μαθήματα πληροφορικής σε παιδιά και εφήβους Διαθέτουμε επίσης Τμήματα πιστοποιήσεων ενηλίκων για προκηρύξεις ΑΣΕΠ. Το κέντρο μας λειτουργεί και ως εξεταστικό κέντρο Πιστοποιήσεων Πληροφορικής.

Θεατρικό Εργαστήρι. Eλάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο του θεάτρου και του παιχνιδιού, τον κόσμο της έμπνευσης και της δημιουργίας !!!

Μουσικό Εργαστήρι. Πλήκτρα, Κιθάρα, Μαθήματα, Φωνητικής Χορωδία.

Aloha Greece. Το πρόγραμμα ALOHA Greece έρχεται να προσφέρει στους μαθητές και τις μαθήτριες των HELLO Rafinas - Artemidas πολλαπλά οφέλη σε μαθητικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και να διαπλάσει ακόμα και τους χαρακτήρες τους.

Hello Radio For Kids. Στόχος μας είναι το HELLO να καθιερωθεί στις συνειδήσεις των ανθρώπων και των γονέων ως μία εκπαιδευτική κοινότητα… ένας χώρος όμως που δεν παραμένει στα στενά όρια της εκπαίδευσης… εξερευνά νέα μονοπάτια και νέους δρόμους.

Με τη νέα μας υπηρεσία HELLO AT HOME, παρέχεται η δυνατότητα ατομικών ή ομαδικών μαθημάτων στο σπίτι σας!

Λιγότερα