ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 608 4961
Μεσογείων 419 , Αγία Παρασκευή

ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

«Μου το είπαν και το ξέχασα, το είδα και το κατάλαβα,

το έκανα και το έμαθα» ήταν τα λόγια του Κομφούκιου...

Γι αυτό στους Μικρούς Επιστήμονες τα παιδιά από απλοί θεατές και δέκτες της πληροφορίας γίνονται ... επιστήμονες! Παρατηρούν, αναρωτιούνται, προβλέπουν. Γνωρίζουν την επιστήμη βιωματικά, τη βλέπουν, την αγγίζουν, τη μυρίζουν. Κι εκείνη τους ξαφνιάζει και τους μαγεύει.

Στο εργαστήριό μας οι μικροί επιστήμονες εκτελούν εκατοντάδες διασκεδαστικά πειράματα και φτιάχνουν δεκάδες πρωτότυπες κατασκευές, με την καθοδήγηση των έμπειρων δασκάλων.

Τα παιδιά φορούν την ποδιά τους, βάζουν γυαλιά και γάντια και μαθαίνουν διατυπώνοντας ερωτήματα, εξερευνώντας φαινόμενα και υλικά, παρατηρώντας, κάνοντας συσχετίσεις και συνδέσεις, κάνοντας λάθη...όπως δηλαδή και οι αληθινοί επιστήμονες! Με αυτή την προσέγγιση η επιστημονική γνώση εποικοδομείται μέσα από την προσωπική και ενεργή εμπλοκή των παιδιών.

Τι Κάνουμε

Η εξοικείωση των παιδιών με την επιστημονική έρευνα περιλαμβάνει πληθώρα πειραματικών ασκήσεων και επιστημονικών κατασκευών πάνω στις επιστήμες της Φυσικής, της Χημείας, της Βιολογίας, της Ιατρικής, της Αστρονομίας και του προγραμματισμού.

Ποιοι Είμαστε

Όλοι εμείς στους Μικρούς Επιστήμονες είμαστε αφοσιωμένοι στο να εμπνεύσουμε την αγάπη για τη μάθηση και την εξερεύνηση. Το να έχουμε την ευκαιρία να διδάξουμε παιδιά είναι τιμή και προνόμιο, ένα δώρο που τιμάμε κάθε στιγμή. Δε συμπεριφερόμαστε ως ειδικοί επιστήμονες του φυσικού κόσμου. Δε χρειάζεται και δεν πρέπει. Αντίθετα, μαθαίνουμε μαζί με τα παιδιά, ως ισότιμα μέλη της ομάδας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν να μαθαίνουν.

Πληροφορίες

 • Δεχόμαστε παιδιά από 1 έως 12 ετών
  - Τα πειράματα διαρκούν 1 ώρα και 15 λεπτά
  - Κάθε τμήμα στελεχώνεται από 12 μαθητές το ανώτερο
  - Διαθέτουμε ευρύχωρο και φιλόξενο σαλόνι για τους γονείς/συνοδούς
  - Δεχόμαστε επισκέψεις από παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια
  - Πηγαίνουμε σε σχολικούς χώρους όλων των βαθμίδων για να κάνουμε τα πειράματά μας
  - Φιλοξενούμε εκδηλώσεις και party στον χώρο μας
  - Οργανώνουμε επιστημονικά party στον χώρο σας
  - Διοργανώνουμε Playdate & δραστηριότητες Messy Play
 • - Το κόστος συμμετοχής είναι 10 € ανά επίσκεψη (χωρίς μηνιαία ή άλλη δέσμευση)
  Για το δεύτερο παιδί της οικογένειας το κόστος διαμορφώνεται στα 8 €
  Για τρίτεκνους, πολύτεκνους και ανέργους το κόστος διαμορφώνεται στα 8 € με επίδειξη της κάρτας τους

Διοργάνωση εκδηλώσεων & Party

Οι Μικροί Επιστήμονες αναλαμβάνουμε με χαρά να φιλοξενήσουμε τις εκδηλώσεις σας στο χώρο μας και να τους δώσουμε τον ξεχωριστό και αξιομνημόνευτο χαρακτήρα που επιδιώκει κάθε οικοδεσπότης για τους καλεσμένους του. Συνδυάζουμε τη χαρά της κοινωνικής συνεύρεσης των παιδιών και των γονιών με τον ενθουσιασμό που ξεχειλίζει από τα παιδιά όταν συνεργάζονται για να κάνουν επιστημονικά πειράματα και μέσα από τη γνώση που αποκομίζουν χτίζουν τα εφόδια ώστε κάποια μέρα ν' αλλάξουν τον κόσμο.

Φυσικά "παίζουμε" και εκτός έδρας για να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε οικοδεσπότη να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα του χώρου της επιλογής του με την πρωτοτυπία και την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα ενός επιστημονικού παιδικού πάρτι με πειράματα. Το σπίτι, το πάρκο, ο παιδότοπος ή ο χώρος εκδηλώσεων της επιλογής σας μπορεί με ελάχιστη όχληση να μετατραπεί σε επιστημονικό εργαστήριο και το πάρτι να γεμίσει με χρώματα και εκρήξεις, με γέλιο κι άπλετο ενθουσιασμό!


Σας ευχαριστούμε που πιστεύετε σε μας !

Ωράριο

Δευτέρα -Τετάρτη : κλειστά Πέμπτη : 18:30 - 19 : 30 Παρασκευή : 18:45 - 20:00 Σάββατο & Κυριακή : 10:15 - 13:15

Επικοινωνία

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.