Κλείσιμο
KIMER’S  logo

KIMER’S

+30 210 9611 982
Γ. Γεννηματά 157, Γλυφάδα
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Το KIMER’S είναι ένας Πολυχώρος που δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί όλες τις ηλικίες με στόχο να καλύπτεται απόλυτα η ανάγκη για διασκέδαση τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων. 

Είναι ένας πολύ ζεστός και φιλόξενος χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το φαγητό σας με γεύσεις και εικόνες που θα μείνουν όμορφα στη μνήμη σας, μέσα από ένα μεγάλο μενού που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα παιδιά,  παίζοντας  ασταμάτητα με παιχνίδια ρόλων, διαδραστικούς τοίχους, παιχνίδια stem, Lego, επιτραπέζια, εργαστήρια κατασκευών και πολλά άλλα, υπό την επίβλεψη της παιδαγωγού που βρίσκεται κοντά τους.

Στην private αίθουσα θα βρεις την τεράστια γιγαντοοθόνη μπροστά από τον αναπαυτικό καναπέ για τους λάτρεις του Playstation 5 και προβολές που μπορείς να απολαύσεις με την παρέα σου.

Στο χώρο μας βρίσκεται το μοναδικό στην Ελλάδα Kimer's Workshop που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Τα παιδιά φτιάχνουν το δικό τους αρκουδάκι από την αρχή! Επιλέγουν ανάμεσα σε λιοντάρια, δεινόσαυρους, μονόκερους και πολλά άλλα σχέδια, τους βάζουν το γέμισμα τους και την καρδιά τους και αφού πουν τα μαγικά λόγια, τα ζωντανεύουν και παίρνουν το πιστοποιητικό γέννησης τους! 

Στο Kimer’s πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τα πιο πετυχημένα παιδικά πάρτυ, αφού πέραν από τη χρήση όλων αυτών των παιχνιδιών, μπορούν να προστεθούν δραστηριότητες και shows ανάμεσα από μια πληθώρα επιλογών όπως Μάγοι, facepainting, θεατρικό παιχνίδι, disco time, τεράστιες φούσκες, μπαλόνια και πολλά άλλα!

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε!


kimers_glyfada    |    www.kimers.gr    |    Kimer’s Glyfada


 

Λιγότερα