Κλείσιμο
ΑΓΓΕΛΟΣΠΙΤΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ - ΚΑΦΕ logo

ΑΓΓΕΛΟΣΠΙΤΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ - ΚΑΦΕ

+30 21 0985 8628
Παλαιολόγου 11 και Ορφέως, Παλαιό Φάληρο
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Το Αγγελόσπιτο είναι ο χώρος μας που ευελπιστεί να γίνει το δεύτερο σπίτι σας, συνδυάζοντας την αισθητική με την απλότητα, την δημιουργία με τον αυθορμητισμό, τη διάδραση με την ανεξαρτητοποίηση, τη δομή με την ελευθερία έκφρασης, την εξερεύνηση της μοναδικότητας κάθε παιδιού στο πλαίσιο της ομαλής ένταξης σε ομάδες.

Το Αγγελόσπιτο δημιουργήθηκε ώστε μικροί και μεγάλοι να βρίσκουν λόγο και χώρο έκφρασης, συμμετοχής, εκτόνωσης, δημιουργίας . Η χαρά, το μοίρασμα, ο διάλογος, η μοναδικότητα, η ανακάλυψη, η περιέργεια, το γέλιο, ο προβληματισμός να χρωματίζονται μέσα από το παιχνίδι, τις κατασκευές, τη μουσική, το χορό, το παραμύθι, τη δραματοποίηση, τη μαγειρική και άλλα πολλά.

Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα θα είναι διαφορετική . Κάθε ιδέα, κάθε μοναδικό συναίσθημα και προβληματισμός θα γίνονται λόγος και αιτία για μια νέα δράση. Το Αγγελόσπιτο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που κάθε παιδί και κάθε γονιός μπορεί να το διαμορφώσει με την ξεχωριστή του παρουσία και συμμετοχή στο καθημερινό του μεγάλωμα.

Υπηρεσίες

Παιδικά Party Θέλετε να κάνετε ένα παιδικό πάρτι που θα μείνει σε όλους αξέχαστο; Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση παιδικών πάρτι στον χώρο μας.

Θεατρικό Παιχνίδι Αγαπημένοι φίλοι & γονείς… Το πιο δυναμικό και αγαπησιάρικο Θεατρικό παιχνίδι της πόλης είναι εδώ! Το θεατρικό Εργαστήρι Συναισθημάτων του Azima Place για τους μικρούς μας καλλιτέχνες, με τον Δημήτρη και την Αζίμα, ξεκινάει περιοδεία και τα απογεύματα της Τρίτης θα σας συναντάει εδώ στο Αγγελόσπιτο! Το Kids Acting τμήμα για τους μικρούς μας καλλιτέχνες θα αποτελέσει την παιδική θεατρική ομάδα του Αγγελόσπιτου! Περιλαμβάνει μέσα σε ένα μάθημα 90 λεπτών Θεατρικού Παιχνιδιού τα ακόλουθα: ● Θεατρικό Παιχνίδι ● Υποκριτική ● Αυτοσχεδιασμό ● Κινησιολογία ● Τραγούδι ● Κινηματογράφο Επίσης όλα τα παιδιά του Θεατρικού τα απογεύματα τις Τρίτες έχουν επιπλέον ● Ελεύθερη είσοδο στον παιδότοπο ● Χυμό 

Ομάδα Παραδοσιακών Χορών Εργαστήρι Χοροέκφρασης. Η Ελλάδα είναι γεμάτη παραδοσιακή μουσική. Μελωδίες που μας αγγίζουν και μιλούν στη βαθύτερη ουσία της ψυχής μας. Τα παιδιά μέσα από παραδοσιακά μουσικοχορευτικά μονοπάτια αλλά και παιχνίδια μαθαίνουν να ορίζουν το σώμα τους, να συγκεντρώνονται και να υπάρχουν αρμονικά μέσα σε μια ομάδα Οι ομάδες απευθύνονται σε παιδιά από 4 ετών, εφήβους και ενήλικες και διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του καθενός.

Πιλάτες Το Pilates είναι μια μέθοδος εκγύμνασης μυαλού και σώματος που σκοπό έχει την ανάπτυξη της ευλυγισίας,την μυϊκή ενδυνάμωση και την αποκατάσταση τραυματισμών. Είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους. Αποτελείται από συγκεκριμένες ασκήσεις που έχουν πολύ συγκεκριμένη τεχνική και εκτελούνται είτε μ'ένα στρώμα, είτε με έναν ειδικό εξοπλισμό - μηχανήματα (props). Στο Αγγελόσπιτο έχετε τη δυνατότητα να φροντίσετε τόσο το σώμα σας όσο και το πνεύμα σας μέσω της χαλάρωσης και εκτόνωσης που προσφέρει το Pilates. Κι όλα αυτά έχοντας εξασφαλίσει ότι τα παιδιά σας είναι σε καλά χέρια , παίζοντας , δημιουργώντας και διασκεδάζοντας!

Μουσικοκινητική Για παιδιά προσχολικής ηλικίας (2.5-5ετών) τα μαθήματα προσανατολίζονται σε μουσικοκινητική αγωγή με παιχνίδια, εθιμικούς ή μιμητικούς χορούς, ζωγραφική και παραδοσιακά τραγούδια και παραμύθια. Τα παιδιά έρχονται σε μια πρώτη επαφή με την παράδοση του τόπου μας, μαθαίνουν το ρυθμό, τα όρια του σώματός τους και εξοικειώνονται στην επαφή με άλλα παιδιά.

Ομάδες Γονέων ΖΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ Είναι ένα πρόγραμμα τριών βιωματικών εργαστηρίων που ανιχνεύουν τις σχέσεις μέσα από τη σωματική έκφραση ,την εικαστική δημιουργία ,το θεατρικό παιχνίδι και την αυτόματη γραφή. Το πρόγραμμα βασίζεται στη μέθοδο της παρεμβαίνουσας μη κατευθυντικότητας. Είναι μια μέθοδος συμβουλευτικής, παιδαγωγικής, εμψύχωσης ομάδων αλλά και στάση ζωής. Σου επιτρέπει να υπάρχεις, να είσαι αυθεντικός και να αισθάνεσαι ελεύθερος μέσα στην εντελώς δική σου εμπειρία. Δίνει προτεραιότητα στη σχέση, καλλιεργεί σχέσεις αμοιβαιότητας, όπου κανένας δεν έχει εξουσία πάνω στον άλλον.

Messy Play για παιδιά από 18 μηνών και άνω. Κάθε Τετάρτη πραγματοποιειται ένα εργαστήριο αισθητηριακού παιχνιδιού που λερώνει, στο οποίο τα παιδιά όλων των ικανοτήτων παιίζουν ελεύθερα με βρώσιμα υλικά! 

Λιγότερα