MUSICAL TEAM by DANCE ON STAGE logo

MUSICAL TEAM by DANCE ON STAGE

+30 211 113 1665
+30 215 777 1665
Ομήρου 66 & Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Αν είσαι μεταξύ 14-17 ετών, σου αρέσει να τραγουδάς, να χορεύεις και να παίζεις θέατρο, σου αρέσει το musical και η σκηνή, αν δεν έχεις πού να εξελίξεις το ταλέντο σου και πώς να μάθεις περισσότερα για το είδος που αγαπάς, τότε πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς τον χώρο μας!!! Η #DanceOnStage by Anna Athanassiadi είναι η αφετηρία για να γίνεις αυτό που έχεις ονειρευτεί!

Πρόκειται για ένα τμήμα ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους που τους αρέσει ο χορός το τραγούδι και το θέατρο!

Οι γνώσεις που αποκτούν τα παιδιά από το συνδυασμό των τριών τεχνών του μουσικού θεάτρου βοηθούν στο χτίσιμο γερών βάσεων πάνω σε ένα είδος θεάματος όλο και περισσότερο ανερχόμενο. Είτε θελήσουν στο μέλλον να το ασκήσουν επαγγελματικά είτε όχι, είναι μία δραστηριότητα που εκτός από τεχνική προσφέρει στα παιδιά αυτής της δύσκολης ηλικίας ομαδικότητα, δημιουργικότητα και πειθαρχία μέσα από τη μελέτη γνωστών musical έργων, καθώς και τα ευαισθητοποιεί πάνω στο θέατρο την κίνηση και το τραγούδι.

Με γνώμονα την δυσκολία της φωνής στην ηλικία της μεταφώνησης, ιδιαιτέρως στα αγόρια, την συστολή των παιδιών στην εφηβεία ως προς τον χορό και την υποκριτική, αλλά και την εικόνα του σώματός τους που μπορεί να τροφοδοτεί την εσωστρέφεια , οι ειδικά καταρτισμένοι και έμπειροι στο χώρο τους καθηγητές έχουν στόχο την επιτυχημένη διδασκαλία χωρίς όμως να χαθεί η διασκέδαση που οφείλει να έχει ένα καλλιτεχνικό μάθημα.

Οι αναγνωρισμένοι πλέον και καταξιωμένοι στο είδος του μουσικού θεάτρου Δημήτρης Μπουζάνης (στο τραγούδι) και Άννα Αθανασιάδη (στον χορό) καλούν τους ενδιαφερόμενους σε ένα ακόμα πιο αναβαθμισμένο Musical Challenge, που περιλαμβάνει ταχύρυθμα όλη την απαραίτητη και απαιτητική εκπαίδευση φωνής και σώματος, χωρίς να υστερεί σε διασκέδαση!

Την Κυριακή 24 Ιουλίου θα γίνει παρουσίαση της δουλειάς και θα δωθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 18-24 Ιουλίου, 10:00-15:00.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο 2111131665 καθημερινά 16:30-21:30.


Άννα Αθανασιάδη

Η Άννα Αθανασιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα και υπήρξε μαθήτρια της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης και της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής χορού Ραλλου Μάνου, από όπου και αποφοίτησε το 2004, αποκτώντας το πτυχίο της κατόπιν εξετάσεων στο Υπουργείο Πολιτισμού. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών και ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Πολύ σύντομα βρέθηκε πάνω στην σκηνή, και οι συμμετοχές της σε θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις είναι πάρα πολλές.

Σαν χορογράφος ξεκίνησε την πορεία της στο μιούζικαλ "Annie" σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, και έκτοτε χορογράφησε την "Μελωδία της Ευτυχίας", το "Addams Family", το "Πριν το Χάραμα", το "Mamma Mia", το "Ας ερχόσουν για λίγο", το "Jesus Christ Superstar", το "Charlie Chaplin", το "Matilda", το "Hairspray" και πολλές άλλες θεατρικές παραστάσεις, ενηλίκων και παιδικές. Στην τηλεόραση υπήρξε χορογράφος του Voice 2 στον Ant1 και τα 2 τελευταία χρόνια χορογραφεί το Your Face Sounds Familiar επίσης στον Ant1.

Μετράει στο βιογραφικό της πάρα πολλές συνεργασίες με σκηνοθέτες, ηθοποιούς, τραγουδιστές. Δεν σταματάει να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις και τις τάσεις των παραστατικών τεχνών αναπτύσσοντας νέες μεθόδους διδασκαλίας.

Δημήτρης Μπουζάνης

Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και πιάνο στο Εθνικό Ωδείο.

Σπούδασε διεύθυνση χορωδίας και μουσικοπαιδαγωγικά συστήματα στην Ουγγαρία. Διετέλεσε λέκτορας μουσικοπαιδαγωγικών συστημάτων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1992 συνέχισε τις σπουδές του στη Μουσική Ακαδημία του Μονάχου, απ’ όπου το 1996 αποφοίτησε με δίπλωμα διεύθυνσης χορωδίας.

Το 1993 ανέλαβε βοηθός μαέστρου της Bach choir του Μονάχου και το 1996 διευθυντής της ars musica choir – Μόναχο.

Έχει δώσει πολλές συναυλίες ως διευθυντής χορωδίας και ορχήστρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην Ελλάδα ήταν διευθυντής της χορωδίας της ΕΡΤ από το 2005 μέχρι το 2013.

Από το 2012 διευθύνει την μικτή χορωδία ΟΤΕ Αθηνών την οποία εισήγαγε δυναμικά στο χώρο της καινοτομίας, ερμηνεύοντας σύγχρονα έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών πολλά από αυτά σε πρώτη εκτέλεση στην Ελλάδα.

Από το 2017 είναι καθηγητής διεύθυνσης χορωδίας στο Ωδείο Αθηνών και διευθυντής της χορωδίας MUSICA των φίλων της μουσικής του Μεγάρου Αθηνών.

Επίσης έχει κάνει την φωνητική διδασκαλία σε διάφορα μιούζικαλ σε Γερμανία (West side story, Porgy and Bess) και Ελλάδα σε συνεργασία με την Θ.Μαρσέλου από το 2015 μέχρι σήμερα.

Τέλος είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του ωδείου ΡΥΘΜΟΙ.

Περισσότερα
Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.