Κλείσιμο
Α.Σ. Αψιμον logo

Α.Σ. Αψιμον

+30 2310 641 946
+30 699 657 6100
Λεωφορου Στρατου 151Α, Πολιχνη
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Ο Α. Σ. Αψιμον Ιδρύθηκε το 2015 και λειτουργεί στις σύγχρονες και άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις του συνολικά 350 τ.μ. χώρο μας, όπισθεν της οδού Λεωφόρου Στρατού 151Αστην περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στην Πολίχνη και την Ευκαρπία.

Σκοπός του συλλόγου μας είναι ταυτόχρονα με την ανάδειξη πρωταθλητών, η ανάπτυξη υγιούς προσωπικότητας των αθλουμένων και κυρίως των μικρών παιδιών που αθλούνται στο σύλλογό μας. Επιδιώκουμε μαζί με την εκγύμναση των μελών μας να αναπτύξουμε τις αξίες του αθλητισμού και του ανθρωπισμού. Η Άμιλλα, η Ευγένεια, η Αλληλοϋποστήριξη των μελών μας είναι ορισμένες από τις επιδιώξεις μας.

Παράλληλα ο σύλλογος μας οργανώνει εκδηλώσεις αγωνιστικού χαρακτήρα με αγώνες και πρωταθλήματα, καθώς και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με σεμινάρια υψηλού επιπέδου από έμπειρους και εξειδικευμένους επιστήμονες.

Στα σεμινάρια συμμετέχουν μαζί με τους αθλούμενους και τα μέλη μας και γονείς, συγγενείς και φίλοι οι οποίοι ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν από τους ειδικούς σε θέματα όπως η διατροφή, η ψυχολογία, οι πρώτες βοήθειες κ.α.

Επίσης, οργανώνει και ψυχαγωγικού χαρακτήρα εκδηλώσεις, όπως εκδρομές, επισκέψεις στα Ιαματικά Λουτρά, καθώς και συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις. Στο σύλλογο λειτουργούν τμήματα Kick-Thaiboxing, Αυτοάμυνας, Πυγμαχίας, CrossTraining- Ενδυνάμωσης, παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, αγωνιστικά καθώς και επαγγελματιών αθλητών.

Επιπλέον το πρόγραμμα ‘’Μικροί Μαχητές’’ το οποίο αποτελεί τμήματα παιδικής αυτοάμυνας ηλικίας από 3 εώς 6 ετών, καθώς και τμήματα Αυτοάμυνας ενηλίκων και παιδιών μέσα από το ‘’Ολοκληρωμένο Σύστημα εφαρμοσμένης αυτοάμυνας –Ο.Σ.Ε.Α.). Ιδρυτές του είναι δύο από τους καλύτερους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Παγκράτιο Θεσσαλονίκης (ΣΠΑΘ), ο Χαράλαμπος Ζαντοβίδης και ο Αχιλλέας Λεοντίδης οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση του ΣΠΑΘ αναδεικνύοντας πρωταθλητές με υψηλή τεχνική κατάρτιση, μαχητικό πνεύμα, εφαρμόζοντας έμπρακτα το ευ αγωνίζεσθαι και γενικότερα τις αξίες του αθλητισμού.

Εγκαταστάσεις

Ο σύλλογος στεγάζεται σε χώρο 350τ.μ. σε πρώτο οροφο, πλήρως εξοπλισμένο με: >>Αποδυτήρια ανδρών και γυναικών με ντουζιέρες >> Πλήρη εξοπλισμό αθλητών >> Ρινκ >> Κλιματισμό >> Πάρκινκ >> Δωρεάν Wi-Fi >> Αίθουσα αναμονής >> Τηλεόραση για προβολή εκπαιδευτικού υλικού και αγώνων Kick Thai Boxing

Λιγότερα