Κλείσιμο
BLUE SWIMMING CENTER logo

BLUE SWIMMING CENTER

+30 213 044 3971
Σρέκη (Μόλας78) Αχαρναί
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Το Blue swimming center είναι ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο κολύμβησης και εκμάθησης στην περιοχή μεταξύ Θρακομακεδόνων και Μενιδίου. Απαρτίζεται από πολύ έμπειρο προσωπικό και με τις τρεις θερμαινόμενες πισίνες του χαρίζει μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος. Μία πισίνα αποκλειστικά για το baby swimming, μία πισίνα ρηχή όπου πραγματοποιούνται μαθήματα aqua aerobic καθώς και το mini swimming και μία πισίνα 25m. Με μια σύγχρονη οικολογική μέθοδο συντήρησης (ηλεκτρόλυση άλατος)με τέσσερα μεγάλα αποδυτήρια ενηλίκων και παιδιών και με πέντε ανεξάρτητες ειδικές καμπίνες για τα βρέφη-νήπια, δημιουργεί τις τέλειες προϋποθέσεις για ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον. Ο καθαρισμός των αποδυτηρίων πραγματοποιείται από ειδικά οικολογικά προϊόντα καθαρισμού δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

Υπηρεσίες

Βεφική Κολύμβηση (Baby Swimming) Το baby swimming είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης βασικών κολυμβητικών ικανοτήτων με τη μορφή παιχνιδιού που επιδρά ευεργετικά στο σώμα, το πνεύμα και την ψυχολογία του παιδιού. Το Blue Swimming Centre, ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά κολυμβητήρια στην Αθήνα, έχει δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, για μία ξεχωριστή εμπειρία της βρεφικής κολύμβησης αποκλειστικά για μωρά 6 μηνών έως 3 ετών

Ακαδημίες Προαγωνιστικής & Αγωνιστικής Κολύμβησης (7+ ετών) Τα μαθήματα κολύμβησης προσφέρουν αμέτρητα οφέλη, ειδικά σε παιδιά μικρής ηλικίας. Τα παιδιά διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους από πολύ μικρά. Γι’ αυτό, μία δραστηριότητα όπως το κολύμπι τα βοηθά να αναπτύξουν σημαντικές ικανότητες και χαρακτηριστικά ευεργετικά για όλη τους τη ζωή. Η κολύμβηση βοηθά στη σωματική ανάπτυξη του παιδιού σας, αφού το γυμνάζει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Επιπλέον, η εξάσκησή του στο νερό επιδρά θετικά στην υγεία του.

Aqua Aerobic Φορέστε το μαγιό σας και ελάτε να δοκιμάσετε Aqua Aerobic, ένα πρόγραμμα αερόβιας άσκησης με σημαντικά πλεονεκτήματα για όλες τις ηλικίες. Η αερόβια άσκηση μέσα στο νερό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αθλητική σας φόρμα, γυμνάζοντας όλο σας το σώμα. Στο κλειστό κολυμβητήριο του Blue Swimming Centre έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μαθήματα Aqua aerobic που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής, καθ όλη τη διάρκεια του έτους σε πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Κολύμβηση Ενηλίκων Τονώστε το σώμα σας νιώθοντας την ευεργετική δύναμη του νερού να σας κυριεύει. Λειτουργούν τμήματα για αρχάριους και για προχωρημένους κολυμβητές. Η κολύμβηση αποτελεί μια φυσική δραστηριότητα που προτείνουν ανεπιφύλακτα όλοι οι γιατροί ή προπονητές αφού γυμνάζει όλους τους μύες του σώματος συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην διατήρηση της καλή μας υγείας.

Pool Party Διοργανώστε το πιο Απίθανο Πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

Παιχνίδια στο νερό

  • Παιχνίδια με μπαλάκια που επιπλέουν
  • εκμάθηση βουτιάς
  • σκυταλοδρομίες νερού
  • παιχνίδι με στεφάνια στο νερό
  • ψάρεμα βυθού
  • water polo
  • σκυταλοδρομίες στο νερό
  • φουσκωτά παιχνίδια θάλασσας. 

Μενού παιδιών & συνοδών

Ειδικά διαμορφωμένο μενού σύμφωνα με τις επιλογές σας που θα αγαπήσουν οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι μας φίλοι. 

Μάγοι, κλόουν & ζογκλέρ

Διασκεδάστε επιλέγοντας εντυπωσιακά ή εκπαιδευτικά προγράμματα. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών προγραμμάτων.

Face painting

Μοναδικές μεταμορφώσεις στα παιδικά προσωπάκια με πολύ χρώμα και λάμψη από τις μακιγιέρ μας! 

Ηχητική κάλυψη

Δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένης ηχητικής εγκατάστασης με DJ για κάθε είδους εκδήλωση. 

Επιτήρηση σε πισίνες

Οι ναυαγοσώστες, επιτηρούν με προσοχή τα παιδιά ενώ παράλληλα τα διασκεδάζουν με διάφορα παιχνίδια μέσα και έξω απ’ το νερό.

Blue Cafe Στο Βlue σνακ μπαρ μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας, να απασχολήσετε τα παιδιά σας στον παιδότοπο και να πραγματοποιήσετε ιδιωτικές εκδηλώσεις PARTY!

Λιγότερα