Κλείσιμο
Legacy Fight Club Kilas Team logo

Legacy Fight Club Kilas Team

+30 213 030 5295
+30 694 458 3285
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 247, Νέα Σμύρνη
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Η ΣΧΟΛΗ
Το Legacy Fight Club εγκαινίασε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2014. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 247 στη Νέα Σμύρνη, σε ένα χώρο 400 τ.μ. σε σημείο εύκολα προσβάσιμο και ορατό. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το ευχάριστο περιβάλλον του διεξάγονται μαθήματα kick boxing, box, cross training και kick boxing για παιδιά.

Επιπλέον, διατίθεται χώρος με όργανα γυμναστικής όπου κάποιος μπορεί να εφαρμόσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, πάντα με την καθοδήγηση των έμπειρων γυμναστών του συλλόγου. Στο γυμναστήριο της σχολής υπάρχουν όργανα για μυϊκή ενδυνάμωση και αποκατάσταση.

Στο Legacy Fight Club οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να βελτιώσουν τις αποδόσεις τους στο box ή στο kick boxing, συμμετέχοντας σε διοργανώσεις ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές. Τα sparring που διοργανώνονται κάθε Σάββατο στη σχολή και αποτελούν πλέον θεσμό είναι ενδεικτικά της αφοσίωσης και της δέσμευσης των αθλητών .

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
O Θανάσης Κύλας είναι ένας από τους ελάχιστους Έλληνες παγκόσμιους πρωταθλητές που έχει τιμήσει τα ελληνικά χρώματα στα πέρατα του κόσμου. Ασχολείται με τα αθλήματα της πυγμαχίας και του kickboxing από τα 16 και τώρα στα 34 του πλέον, μεταδίδει τις αποκτηθείσες γνώσεις του στα αθλήματα αυτά στο σύλλογό μας Legacy Fight Club που άνοιξε τον Ιανουάριο 2014 στη Νέα Σμύρνη.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΚΥΛΑ:
1η θέση παγκόσμιο πρωτάθλημα world profi 1η θέση Α1 tournament Melburn 2η θέση Μεσογειακούς WAKO Κάτοχος της πανευρωπαϊκής ζώνης wkn Κάτοχος της πανελλήνιας ζώνης S1 1η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων 3η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας αντρών Τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδος Wushu 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ
Η πυγμαχία βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και οξύνει τα αντανακλαστικά και την ικανότητα αντίληψης. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα και φυσικά τη δύναμη και την αντοχή του αθλούμενου.

KICK BOXING
Το kick boxing περιλαμβάνει τεχνικές πυγμαχίας σε συνδυασμό με λακτίσματα. Το kick boxing αποτελεί μαχητικό άθλημα που δραστηριοποιεί ταυτόχρονα διαφορετικά συστήματα του ανθρώπινου σώματος. Οι επιδράσεις του επεκτείνονται πέρα από την ενδυνάμωση του καρδιοαναπνευστικού και μυϊκού συστήματος, καθώς εντοπίζονται και στον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλος συντονίζει τη μυϊκή κινητικότητα με τα διάφορα νευρικά ερεθίσματα (νευρομυϊκή συναρμογή). Συγχρόνως, ασκεί ευεργετική δράση στα αντανακλαστικά και την ισορροπία του σώματος, αυξάνει την ευλυγισία μυών και αρθρώσεων και διεγείρει το μεταβολισμό.

BRAZILIAN JIU JITSU
Το Jiu Jitsu είναι μία από τις αρχαιότερες μορφές πολεμικών τεχνών. Aργότερα οι τεχνικές του διαχωρίστηκαν και προέκυψαν άλλες μορφές πολεμικών τεχνών όπως το judo, το akido και το karate. Tο Jiu Jitsu είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, τόσο ως άθλημα, όσο και ως μορφή αυτοάμυνας που σήμερα είναι περισσότερο ένας τρόπος ζωής, για οποιονδήποτε θέλει να απολαμβάνει καλή υγεία, καλή νοοτροπία και πειθαρχία.

CROSS TRAINING
Cross Training – Δύναμη, Αντοχή, Ευλυγισία
Το cross training είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται στη φιλοσοφία της ανάπτυξης και της βελτίωσης που μπορεί να έρθει μόνο ξεπερνώντας ο καθένας τα δικά του όρια. Ανάλογα με τη δομή του προγράμματος των ασκήσεων επιτυγχάνεται η βελτίωση της μυϊκής και αναερόβιας αντοχής, καθώς επίσης και της δύναμης. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην εκρηκτικότητα και την ταχύτητα που απαιτείται κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.

 

Λιγότερα