Μικροί Μαέστροι: μαθήματα μουσικής για παιδιά 3-4 χρονών

Χαρά και Μουσική

Ιστότοπος

Ομαδικά μαθήματα μουσικής προπαιδείας και μουσικοκινητικής για παιδιά ηλικίας 3-4 χρονών με ή χωρίς την παρουσία των γονιών μία φορά την εβδομάδα παρέχουν τα ερεθίσματα και τις εμπειρίες για να καλλιεργηθεί η αγάπη και εκτίμηση της μουσικής στα παιδιά μέσα από ηχοϊστορίες, ακρόαση και δραματοποίηση μουσικής ρυθμικούς και μελωδικούς πειραματισμούς.

 Η κάθε μουσική συνάντηση ξεκινά με το τραγούδι του καλωσορίσματος και συνεχίζεται με τις  δραστηριότητες  που έχει επιλέξει η μουσικοπαιδαγωγός για την επίτευξη των μουσικών διδακτικών στόχων. Μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών είναι και το παίξιμο με τα κρουστά μουσικά όργανα  η οποία τους δίνει αυτοπεποίθηση  αλλά και σιγουριά για το κράτημα του μουσικού ρυθμού. Τα τραγούδια που επιλέγονται ειδικά για την ηλικία αυτή, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να χαρούν την ομαδική μουσική εκτέλεση αλλά και να απολαύσουν τη μουσική δημιουργία. Κύριο μέλημα είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες  για θετική ενίσχυση των παιδιών για να προχωρήσουν και να κάνουν τα πρώτα βήματα  στον απέραντο κόσμο της μουσικής.

Το μάθημα διαρκεί 45 λεπτά και πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα. 

Η χρονιά είναι χωρισμένη σε κύκλους μαθημάτων, καλοκαίρι και χειμώνα

Εγγραφές στην αρχή κάθε κύκλου. Για την πλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής.

Η εγγραφή είναι έγκυρη με την πληρωμή της πρώτης δόσης των διδάκτρων.

Πληροφορίες: 2392 400752, 6973599041 και 6937216816.

 

Υπεύθυνη προγράμματος Κατερίνα Κουθούρη

Wednesday 25 May

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.