Μαθήματα Graffiti Street Art για Εφήβους

ART FACTORY - Εργαστήρι Εικαστικών Τεχνών

Ιστότοπος

Αναρωτιέσαι τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις στους τοίχους της γειτονίας σου; Πώς ζωγραφίστηκε εκείνο το κτήριο; Υπάρχει κάπου που το διδάσκουν; Εάν είσαι 12-18 και θέλεις να μάθεις την τέχνη του Graffiti, του Street Art και της Τοιχογραφίας, θα μας βρεις στο Art Factory.

Έπειτα από δέκα χρόνια στο χώρο του street art, ο Γιώργος Φανάρας θέλησε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του μαζί σας. Σκοπός: να αποκτήσετε και εσείς τις δικές σας εμπειρίες με δημιουργικό και ψυχαγωγικό τρόπο. Αντικείμενα μελέτης είναι τεχνικές πάνω στο χρώμα, την μορφή και τα γράμματα, μέσα από το ύφος του street art. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να μάθουν βασικές αρχές σχεδίου και ταυτόχρονα να πειραματιστούν υπό καθοδήγηση με υλικά όπως σπρέι, στένσιλ, μαρκαδόρους, πλαστικά χρώματα και τοίχους. Στόχος: ο μαθητές να είναι ικανοί να φτιάξουν στένσιλ, γραμματοσειρές και χαρακτήρες, αλλά και να συνεργάζονται ζωγραφίζοντας τοιχογραφίες.

Σκοπός:  Εκμάθηση στις Βασικές Αρχές σχεδίου, χειρισμός υλικών και εργαλείων (spray, μολύβι, μαρκαδόρος κ.α.), σχεδιασμός γραμματοσειρών και χαρακτήρων, μεταφορά σχεδίου σε κλίμακα, κατασκευή στένσιλ.

 

Στόχος:   Λειτουργία και συνεργασία σε ομάδα, κατανόηση Βασικών Αρχών σχεδίου και γραμματοσειράς, μελέτη και εκπόνηση σχεδίων, εξάσκηση εικαστικής και γραφιστικής αντίληψης.

 

Συντονίζει: Γιώργος Φανάρας, ζωγράφος, graffiti artist, εκπαιδευτικός.

Κάθε Σάββατο 2:00-4:00μ.μ. (η ώρα είναι ενδεικτική και μπορεί να αλλάξει έπειτα από συνεννόηση με τους μαθητές).  

Κόστος συμμετοχής:  35€ η μηνιαία συνδρομή.

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα γίνει το Σάββατο 13 Νοεμβρίου , ώρα 15:00 μ.μ.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τηλ: 2315509752, 6942533497

Υδρας 44Β, 54638, Θεσσαλονίκη ( Λαμπράκη, Στροφή Τριανδρίας)

Saturday 07 May

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.