Ας παίξουμε μαζί, ομάδες παιχνιδιού για παιδιά 2 και 3 χρονών μαζί με τους γονείς

Χαρά και Μουσική

Ιστότοπος

Παιχνίδι σημαίνει χαρά τόσο για το παιδί όσο και για το γονιό. 

 Εκτός από τη χαρά που δίνει, το παιχνίδι ενισχύει τη συναισθηματική, την κοινωνική, τη γνωστική και την κινητική ανάπτυξη του παιδιού.

Ο ετήσιος κύκλος μαθημάτων Ας παίξουμε μαζί δίνει την ευκαιρία στους γονείς και τα παιδιά να παίξουν. Μέσα από το παιχνίδι ενδυναμώνονται οι σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας, ενισχύεται η αυτοπεποίθηση των παιδιών και η εμπιστοσύνη που έχουν στον εαυτό τους.

Στις εβδομαδιαίες μας συναντήσεις είναι ευπρόσδεκτα και τα μικρότερα ή μεγαλύτερα αδέλφια (από μηνών έως 4 χρονών) της οικογένειας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ανακαλυφθούν νέοι τρόποι επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Ολοκληρώνοντας τους κύκλους παιχνιδιού Ας παίξουμε μαζί  γονείς και  παιδιά θα έχουν αποκομίσει ιδέες και τεχνικές για να ζωγραφίζουν, να κατασκευάζουν, να πειραματίζονται, να τραγουδούν, να χορεύουν, να γυμνάζονται  και άρα να περνούν δημιουργικά και χαρούμενα μαζί. Μια δημιουργική απασχόληση που θα ενισχύσει την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών. Επιπλέον οι γονείς θα έχουν πάρει γνώσεις για την ανάπτυξη των παιδιών αυτής της ηλικίας καθώς και πληροφορίες, σε ηλεκτρονική  ή και έντυπη μορφή.

Η συμμετοχή στον κύκλο παιχνιδιού Ας παίξουμε μαζί δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, με τη σιγουριά της παρουσίας του γονιού, να βιώσουν  τις πρώτες τους εμπειρίες μαζί με συνομήλικούς τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του κύκλου παιχνιδιού Ας παίξουμε μαζί πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και έχει διάρκεια 45΄. 

Τα παιδιά που επιλέγουν το τμήμα Ας παίξουμε μαζί και είναι και μαθητές στο τμήμα Χαρούμενοι Μουσικοί ή Μικροί Μαέστροι έχουν 20% έκπτωση.  

Η χρονιά είναι χωρισμένη σε 3 κύκλους

Α΄κύκλος: Σεπτέμβριος- Δεκέμβριος (12 μαθήματα)

Β΄κύκλος: Ιανουάριος- Απρίλιος (12 μαθήματα)

Γ΄κύκλος: Μάιος - Ιούνιος (6 μαθήματα)

Εγγραφές από 20  Αυγούστου. Για την πλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής.

Η εγγραφή είναι έγκυρη με την πληρωμή της πρώτης δόσης των διδάκτρων.

Πληροφορίες: 2392 400752, 6973599041 και 6937216816.

 

Υπεύθυνες προγράμματος Κατερίνα Κουθούρη/Μαρία Κουρκουρίκα

 

Thursday 23 June

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.