Αισθητηριακό εργαστήριο & messy play - Εξερεύνηση και ανακάλυψη (2 - 3,5 ετών)

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Ιστότοπος

Οι πρώτες επαφές, η πρώτη «ομάδα», τα πρώτα παιχνίδια εξερεύνησης και αλληλεπίδρασης με συνομήλικους! Σ’ αυτό το εργαστήριο, οι πολύ μικροί μας φίλοι, συναντιούνται για να ανακαλύψουν, να συνδεθούν, να πειραματιστούν και να λερωθούν παίζοντας με τον γονιό/φροντιστή καθώς και με τα άλλα μέλη της παρέας με σκοπό να γίνουν και οι πρώτες απόπειρες επικοινωνίας με νέα πρόσωπα. Παίζουμεανακαλύπτουμε διαφορετικές υφές, πηγές φωτός / σκίασης, δυνατότητες υλικών που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις.

Γεύσεις, χρώματα, σχήματα, ήχοι, υφές, μεγέθη και βάρος, πλουμιστοί μικρόκοσμοι, δυνατότητες του σώματος και αντίληψη του χώρου είναι κάποιοι από τους στόχους των εργαστηρίων. Προτείνοντας μια σειρά ερεθισμάτων διαφορετικής θεματικής σε κάθε συνάντηση, ωθούμε τα βρέφη να ανακαλύψουν το εύρος χρήσης των υλικών, εξερευνώντας και ασκώντας παράλληλα τις δυνατότητες και τις δυνάμεις του σώματός τους, καθώς και την ανάπτυξη της κρίσης τους. Το παιχνίδι γίνεται διασκεδαστικό και γεμάτο εκπλήξεις, έτσι αρχίζει να δημιουργείται και η ύπαρξη της ομάδας που προσφέρει ασφάλεια, κοινωνικοποίηση, οριοθέτηση συνύπαρξη και γέλια.

Κάποια επιπλέον οφέλη των εργαστηρίων: εξάσκηση λεπτής / αδρής κινητικότητας, οπτικοκινητικός συντονισμός, συγκέντρωση, ενίσχυση αυτοπεποίθησης, επίλυση προβλημάτων.

● Το κάθε βρέφος συνοδεύεται από έναν γονέα / φροντιστή.
● Απαραίτητη μια αλλαξιά ρούχα.
● Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση του εργαστηρίου.

Στη «Συμμορία του Ήλιου», Άνω Πετράλωνα Δημοφώντος 136.
Κάθε Τρίτη 11.15 – 12.15 για νήπια 2- 3,5 ετών
Κόστος: 35 ευρώ (συν ΦΠΑ)

Για κράτηση θέσεων ή άλλες πληροφορίες: 📞 6974828873

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να μας καλέσουν ώστε να κάνουμε μία προσωπική συνάντηση μαζί με τα παιδιά ώστε να γνωρίσουμε τις ανάγκες του κάθε γονιού και παιδιού ξεχωριστά.

Σε όλα τα εργαστήριά μας εφαρμόζουμε τους κανόνες υγιεινής για τον Covid-19, που προβλέπονται σύμφωνα με τις διατάξεις.


Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την "Συμμορία του Ήλιου";

Κάντε κλικ στην εικόνα

Tuesday 10 May

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.