Σεμινάριο Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας για Παιδιά και Γονείς

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ- ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ιστότοπος

Kids and parents self defense and self protection seminar


Αποκλειστική έκπτωση 15% στους αναγνώστες του Kidsproject για τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια!

Κατοχυρώστε το Κουπόνι σας ΕΔΩ


Έχει σκεφτεί ποτέ κανείς όταν περπατά με το παιδί του στο δρόμο, όταν παίζει στο πάρκο, όταν βρίσκεται σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο πόσοι κίνδυνοι ελλοχεύουν; Σε πόσους γίνεται το παιδί αλλά και ο γονιός στόχος; Ίσως όχι, ίσως ναι.

Μήπως ήρθε η ώρα να βγούμε σαν γονείς από την αδράνεια;

Μήπως ένας σωστά εκπαιδευμένος γονιός πέρα από τον εαυτό του και το παιδί του μπορεί να βοηθήσει και κάποιον άλλο που θα βρεθεί σε δύσκολη θέση; Μήπως η εκπαίδευση πρέπει να αρχίσει σήμερα; Γιατί να πιστεύουμε ότι δε θα συμβεί ποτέ σε εμάς; Γιατί να περιμένουμε να συμβεί σε εμάς ή στο διπλανό μας και να μη γνωρίζουμε πώς να πράξουμε; Αλλάζοντας τρόπο σκέψης, αλλάζουμε τη ζωή τη δική μας ως γονείς, αλλά και των παιδιών μας! Εκπαιδεύσου μαζί με το παιδί σου!

Ύστερα από παρότρυνση γονιών που έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν παρόμοια σεμινάριά μας, και μάλιστα κάποιοι από αυτούς μας ενημέρωσαν πως μετά την παρακολούθηση των σεμιναρίων, κατάφεραν να βοηθήσουν παιδί που κινδύνευσε στην παιδική χαρά αλλά, και πώς αντιμετώπισαν τα δικά τους παιδιά το bullying που δέχτηκαν στο σχολείο, σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε δύο σεμινάρια ίδιας θεματολογίας. 

Εάν ενδιαφέρεστε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ώστε να γίνει επικαιροποίηση της συμμετοχή σας και να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες..

Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο το σεμινάριο να το παρακολουθήσετε και διαδικτυακά. Εάν στο χώρο που θα πάμε υπάρχει internet θα υπάρξει τέτοια δυνατότητα.

Σε ποιον χώρο θα πάμε εξαρτάται από την συμμετοχή των ενδιαφερομένων να το παρακολουθήσουν ζωντανά ..

Επικοινωνία

Κινητό: 6946 32 40 60

Σχολή: Τζουμαγιάς 57, Τ.Κ. 121 31, Περιστέρι

Email: [email protected]


Θέλετε να πάθετε περισσότερα για την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου;

κάντε κλικ στην εικόνα

Friday 10 June - Thursday 30 June

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.