Ανοιχτή ακρόαση από την εφηβική ομάδα μιούζικαλ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ

ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η εφηβική ομάδα «Δυτικές Πινελιές» δημιουργήθηκε από τον Αντώνη Χανιώτη, τον Λάμπρο Κομζιά και από μια ομάδα παιδιών κι εφήβων που ένωσαν το ταλέντο και τις δυνάμεις τους για να κάνουν πρωτότυπο μιούζικαλ. Αποτελεί μια ξεχωριστή ανάσα έκφρασης και δημιουργίας για κάθε νέο και νέα που αγαπάει τη μουσική, το θέατρο και το χορό και θέλει να έρθει σε επαφή με την πρωτότυπη δημιουργία μιούζικαλ.

Η ομάδα δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια κι έχει συμμετάσχει με το δικό της μιούζικαλ «Το Λευκό Τριαντάφυλλο» σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα καθώς και στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Εφηβικού Μιούζικαλ στην Τρίπολη. 

Έχοντας σαν κύριο εργαλείο την έρευνα νέων μεθόδων επικοινωνίας η ομάδα οργανώνει και παράγει ολοκληρωμένες καλλιτεχνικές προτάσεις στον χώρο του μιούζικαλ, του θεάτρου, της μουσικής κι εμβαθύνει πολυεπίπεδα τόσο μουσικά, όσο και ερμηνευτικά και κινησιολογικά.

Φέτος κάνει νέο δυναμικό ξεκίνημα με δυο καινούργιες παραγωγές και για το λόγο αυτό αναζητά νέα μέλη με αγάπη και ταλέντο στο θέατρο και το τραγούδι. Θα ζητηθεί ένας μονόλογος κι ένα τραγούδι της αρεσκείας σας.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα θεάτρου του 7ου Δημοτικού Σχολείου, Άνω Λιοσίων (Καραϊσκάκη και Κούμα).

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στη σελίδα μας στο Facebook και στο instagram ή με mail στο [email protected]

Saturday 24 September

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.