200 ή 2000 χρόνια πριν;

Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά

Ιστότοπος

«200 ή 2000 χρόνια πριν; » | Θεματική Εμπειρία Επίσκεψης για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

📆 Κυριακή 19/9    ⏰  12:00

Είστε έτοιμοι για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο πανόραμα της Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας!

24 θεματικές ενότητες και περισσότερες από 100 λειτουργικές εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας. Τα τεχνολογικά επινοήματα του Κτησιβίου, του Ίππαρχου, του Φίλωνος, του Ήρωνος, του Πυθαγόρα και πολλών ακόμη μάς αποκαλύπτουν τα ευφυή μυστικά τους, το ιστορικό πλαίσιο και το κοινωνικό γίγνεσθαι της εποχής.

Η ρομποτική και η υπολογιστική, η ατμοκίνηση και η αεριοπροώθηση, η αυτοκίνηση και η αυτόματη πλοήγηση, οι αυτοματισμοί και ο προγραμματισμός, οι τηλεπικοινωνίες και η κρυπτογράφηση, η γεωδαισία και η χαρτογράφηση, η θρησκευτική και αθλητική τεχνολογία έρχονται σε πρώτο πλάνο και συναντούν τη σύγχρονη τεχνολογία σε δημόσιο και ιδιωτικό βίο.

⏳ Διάρκεια: 60΄

ℹ️  Πληροφορίες

  • Οι θεματικές εμπειρίες επίσκεψης παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.
  • Οι επισκέπτες επιβαρύνονται μόνο με το αντίτιμο εισόδου στο Μουσείο (5 €).
  • Προτείνεται τηλεφωνική προκράτηση θέσεων, καθώς οι ομάδες θα είναι ολιγομελείς. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και κρατήσεις: 211 411 0044.
  • Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ανά δράση σύμφωνα με τους κανόνες διαφύλαξης της ατομικής και συλλογικής υγείας: 10 άτομα

📌 Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και τις δράσεις του στο Kidsproject.gr

☎️τηλ. επικοινωνίας: 211 411 0044


 

Sunday 19 September

Άνοιγμα Χάρτη

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.