Θεραπεύοντας το εσωτερικό μας παιδί!

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Ανδριάννα Γεροντή

Ιστότοπος

Εκείνο το μικρό αδύναμο παιδάκι, το οποίο έχει ανάγκη να νιώσει ασφάλεια, αποδοχή, αγάπη και να δυναμώσει.
Μέσα από αυτό το βιωματικό εργαστήρι θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, εκεί, όπου ένα "μικρό" έχει μείνει μόνο του για πολύ καιρό.
Θα το βρούμε, θα το αγκαλιάσουμε, θα το κανακέψουμε, θα το βάλουμε στην καρδιά μας και θα το κρατήσουμε εκεί για πάντα!
Γιατί εκεί είναι η θέση του... και μόνο εκεί, μπορεί να νιώσει ασφαλές και προστατευμένο!
Αφού το δούμε και έχουμε μια πρώτη επαφή μαζί του, θα περάσουμε σε μια πιο δυναμική σύνδεση με εκείνο.
Θα του δώσουμε σάρκα, οστά και λόγο. Την ευκαιρία δηλαδή να εκφραστεί, λέγοντας μας όσα έχει ανάγκη και όσα χρειάζεται από εμάς, μέσα από την εργασία της Συστημικής Αναπαράστασης και της τεχνικής Gestalt.
Έλα και εσύ μαζί μας σε ένα μαγικό ταξίδι πίσω στο χρόνο!
Έλα με την προοπτική να συναντήσεις, εκείνο το πολύ μικρό παιδάκι που ήσουν κάποτε. Να το αγκαλιάσεις, να το χαϊδέψεις, να το φροντίσεις και να του υποσχεθείς πως στο εξής δεν θα το αφήσεις ποτέ ξανά μόνο.
Μόνο έτσι θα νιώσει ασφαλές, προστατευμένο και θα γαληνεύσει η καρδούλα του!
 
🕓 17:00 - 21:00
👉 Κόστος συμμετοχής: 50€
👉 Εισηγήτρια:
Ανδριάννα Γεροντή
Ανασυνδυασμένη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία
BSc Psychology
Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεία
Διευθύντρια ΚΕ..ΘΕ..ΣΥ.
Πρόεδρος http://www.eeapses.gr/
 
Είπαν για την κα. Γεροντή:
✔ Έρρικα Δ.
Σήμερα, Γιορτή της Μητέρας, θέλω να σου ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ !!!!... και για τα παιδιά που μεγαλώνεις και για τα 'παιδιά' που μαθαίνεις να 'μεγαλώνουν'...
Και να σου πω κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, γιατί μ'εκανες να καταλάβω ότι σήμερα - και κάθε μέρα- γιορτάζω 3πλα...
2 φορές για τα 2 μοναδικά πλάσματα που έφερα στον κόσμο και 1 επιπλέον φορά, για το μικρό μου, εσωτερικό κοριτσάκι...
Το μικρό κοριτσάκι μου, που, όπως μ' έμαθες 'γενναω και μεγάλωνω από την αρχή, με ατελείωτη αγάπη και απόλυτη αποδοχή, μέχρι ν'ανοιξει τα φτερά του να πετάξει σ' όλα τα υπέροχα μέρη που έχει ονειρευτεί..
✔ Μαρία Σ.
Είμαι ενθουσιασμένη, τόσο για την ανθρώπινη, όσο και για την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που ακολουθήθηκε στο βιωματικό σεμινάριο. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!
✔ Γιώργος Κ.
Μέσα από το σεμινάριο έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου μέσω της αποδοχής και ανακαλύπτοντας τα δυνατά μου σημεία.
✔ Μαρίνα Π.
Το σεμινάριο «Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μου παιδί» με βοήθησε να αλλάξω τρόπο σκέψης και να μεταμορφώσω τη ζωή μου! Με αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο και έπρεπε να αντιληφθώ ότι αυτό είναι που μου δίνει νόημα. Ευχαριστώ πολύ για όσα μου προσφέρατε!
✔ Γιώτα Π.
Συγχαρητήρια και ένα ευχαριστώ, στην κα. Ανδριάννα για τον τρόπο προσέγγισης του καθενός μας στο σεμινάριο, καθώς αγγίζει ευαίσθητες πτυχές μας.
✔ Σοφία Ρ.
Η επανεκκίνηση ήταν δύσκολη στην αρχή, αλλά το αποφασιστικότερο βήμα όντως γίνεται όταν τα βρίσκεις τελικά με εσένα τον ίδιο. Σε ευχαριστώ, γιατί αγκάλιασα για πρώτη φορά το δικό μου εσωτερικό παιδί, η αγαλλίαση και η ασφάλεια που ένιωσα ήταν τρομερή.
✔ Χρήστος Ι.
Κι όμως, αυτό το σεμινάριο με βοήθησε να καταλάβω ότι ΜΠΟΡΩ. Αξίζω πολλά παραπάνω και αν πραγματικά θέλω θα τα καταφέρω ο κόσμος να γυρίσει. Σας ευχαριστώ για το κλειδί της πόρτας του μυαλού μου που εντόπισα.
Αυτό που μου αρέσει από τα μηνύματα και τα νέα σας, είναι να μαθαίνω για τα μικρά καθημερινά βήματα που κάνετε, θαύματα θα τα ονομάσω εγώ, και αυτό γιατί χρειάζεται μόχθος προσωπικός για να αλλάξεις και να συνειδητοποιήσεις ότι ο μοναδικός που μπορεί να αλλάξει το μονοπάτι σου και να χαράξει την δική πορεία στη ζωή, είσαι ΕΣΥ.
Με αγάπη! Ανδριάννα 🌸
 
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ." είναι αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., επίσημο φορέα του Υπουργείου Παιδείας (Κωδικός αδείας: Α.Π. ΕΟΠΠΕΠ: 56557 / 2017), πιστοποιημένο από την BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy) και συνεργάτης του NOCN, του μεγαλύτερου Βρετανικού Φορέα Πιστοποίησης, για το τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών ψυχολογίας.
Επίσης, το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. κατέχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 και είναι αναγνωρισμένο από τον Σύλλογο Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ. (Ελληνική Εταιρεία Ανασυνδυασμένης Συμβουλευτικής – Εκλεκτικής Ψυχοθεραπείας).
Σε όλα τα σεμινάρια χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 1 (με την πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

Απαραίτητη η κράτηση θέσης:
http://bit.ly/38AhN89
ή κάνετε απευθείας κατάθεση σε TΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΕΘΝΙΚΗ IBAN: GR6501104160000041634239721
ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR2801710410006041149005153
EUROBANK IBAN: GR8802600920000160200099132
ALPHA BANK IBAN: GR7701403490349002002010513
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΕΡΟΝΤΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Κατά την κατάθεσή σας παρακαλούμε εισάγετε: όνομα, επίθετο, τίτλο σεμιναρίου και κατόπιν πληρωμής, μας αποστέλλετε με email την απόδειξη για άμεση κατοχύρωση της θέσης σας στο [email protected]
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Cosmos Business Center (3ος όροφος)
Κηφισίας 125 -127, Αμπελόκηποι
Τ 2111185253

Wednesday 02 February

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.