Κλείσιμο
event logo

Διαδικτυακό σεμινάριο: "Παίζω και Συνδέομαι με το παιδί μου"

Περιγραφή

Διοργανωτής

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Τα παιδιά αναζητούν τη σύνδεση, την οικειότητα, την ασφάλεια και την αποδοχή από τoυς γονείς τους, αλλά και από σημαντικούς/ές ενήλικες στις ζωές τους. Δεν θα πουν ποτέ ότι πέρασαν μια δύσκολη μέρα, θα μας ζητήσουν όμως να παίξουμε μαζί τους.
Στο εργαστήρι αυτό θα μιλήσουμε για την αναγκαιότητα του παιχνιδιού, τις μορφές που αυτό μπορεί να πάρει, τη σημασία και τη σημαντικότητα του συναισθηματικού δεσμού (attachment) μεταξύ φροντίστριας/ή και παιδιού και πως αυτός μπορεί να ενισχυθεί μέσω του παιχνιδιού. Αντλώντας στοιχεία από τη θεωρία του attachment parenting, την προσωποκεντρική παιγνιοθεραπεία και το filial play, θα προσπαθήσουμε μέσα από βιωματικές ασκήσεις και μικρές συζητήσεις να εξετάσουμε τη στάση μας και να διερευνήσουμε πώς μπορούμε να συνδεθούμε με το παιδί μας ακολουθώντας το στο φυσικό τρόπο έκφρασής του, το παιχνίδι.
Το εργαστήρι απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες και επαγγελματίες που δουλεύουν με παιδιά.
Τα άτομα που θα συμμετάσχουν θα λάβουν ηλεκτρονικά το workbook του εργαστηρίου, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.
Το εργαστήρι θα λάβει χώρα στη διαδικτυακή πλατφόρμα Zoom.
Κόστος συμμετοχής: €40
Το εργαστήρι συντονίζουν:
Άντα Ακριτίδου
Εκπαιδευτικός Ι Ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού Ι Παιγνιοθεραπεύτρια I Επιμορφώτρια Θετικής Διαπαιδαγώγησης Ι Filial Play Coach (tr) Ι Συνεργάτιδα της Attachment Parenting Hellas
Στέλιος Κυμπάρης
Περιβαλλοντολόγος Ι Ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού I Παιγνιοθεραπευτής (tr) Ι Επιμορφωτής Θετικής Διαπαιδαγώγησης Ι Filial Play Coach (tr)
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:
6973983037 (Στέλιος), 6947107142 (Άντα),
ή με προσωπικό μήνυμα στις σελίδες:
Θεραπαίζειν, Anda Akritidou - Θεραπευτικό Παιχνίδι και Ψυχοεκπαίδευση Γονέων.

Για περισσότερες πληροφορίες του χώρου "Θεραπευτικό παιχνίδι και Ψυχοεκπαίδευση γονεών - Ακριτίδου Αντιγόνη" πατήστε εδώ!

Περισσότερα
Ακολουθήστε μας