Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo

Ό,τι ψάχνεις για το παιδί και τον έφηβο, σε ένα…project!

Το kidsproject.gr είναι ένας νέος ιστότοπος που φιλοδοξεί να γίνει το πιο εύχρηστο εργαλείο στα χέρια γονέων, εκπαιδευτικών αλλά και των ίδιων των παιδιών! Βρείτε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, συλλόγους, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά κέντρα που απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους αλλά και σε όλη την οικογένεια. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις για προσβάσιμους χώρους, υπηρεσίες αλλά και δραστηριότητες για ΑμεΑ. Οι βασικές κατηγορίες μας είναι: η Εκπαίδευση, η Ψυχαγωγία, οι Τέχνες, ο Αθλητισμός και η Υγεία. Επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει και βρείτε αυτό που ψάχνετε εύκολα και γρήγορα! Μέσα στο προφίλ του κάθε επαγγελματία υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει αλλά και φωτογραφίες, βίντεο, κουπόνια, events, στοιχεία επικοινωνίας και πρόσβασης.

Ο απόλυτος οδηγός για παιδιά και εφήβους! Βρείτε στα «Events» εκδηλώσεις και δραστηριότητες που διοργανώνονται το επόμενο διάστημα κοντά σας.

Προσφορές αποκλειστικά για εσάς! Αναζητήστε την ενεργή ένδειξη στο προφίλ κάθε επιχείρησης και επωφεληθείτε από τα εκπτωτικά κουπόνια που προσφέρονται αποκλειστικά στους αναγνώστες του kidsproject.gr!

Ενημερωθείτε μέσα από έγκυρες κριτικές για αυτό που ψάχνετε και φυσικά αξιολογήστε και εσείς τις υπηρεσίες που σας προσφέρθηκαν, ώστε να βοηθήσετε τους αναγνώστες μας να κάνουν την κατάλληλη επιλογή γι’ αυτούς.

Αρθρογραφία έγκυρη και επίκαιρη για θέματα εκπαίδευσης, υγείας, τέχνης, αθλητισμού και ψυχαγωγίας!