Τι είναι το Kidsproject.gr

Το kidsproject.gr είναι το πιο εύχρηστο εργαλείο στα χέρια γονέων, εκπαιδευτικών αλλά και των ίδιων των παιδιών!
Η ομάδα μας αποτελείται από εκπαιδευτικούς της γενικής και ειδικής αγωγής αλλά και ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, που γνωρίζουν τις ανάγκες των παιδιών και αφουγκράζονται τις ανησυχίες γονέων και εκπαιδευτικών για αναζήτηση ποιοτικών επιλογών για τα παιδιά!

Σε ποιους απευθύνεται…

Είσαι Γονέας;
Στην πλατφόρμα μας θα βρεις ποιοτικές υπηρεσίες από επιχειρήσεις, επαγγελματίες & συλλόγους που απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, αλλά και σε όλη την οικογένεια! Βρες ακόμα προσβάσιμους χώρους, υπηρεσίες αλλά και δραστηριότητες για ΑμεΑ.

Είσαι Εκπαιδευτικός;
Εδώ θα βρεις τις καλύτερες επιλογές για τη διοργάνωση σχολικών επισκέψεων & εκδηλώσεων! Σεμινάρια και χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις βαθμίδες!

Είσαι παιδί/έφηβος;
Στο kidsproject δημιουργήσαμε τη δική σου γωνιά! Ανακάλυψε επιλογές για την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία, τις αθλητικές & καλλιτεχνικές σου δραστηριότητες, αλλά και πολλές ιδέες για να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου!

Events

Ο απόλυτος οδηγός για το παιδί & την οικογένεια! Βρες στα «Events» εκδηλώσεις, σεμινάρια και δραστηριότητες που διοργανώνονται το επόμενο διάστημα στην περιοχή που σε ενδιαφέρει!

Προσφορές

Κατοχύρωσε Δωρεάν, με ένα μόνο κλικ, το εκπτωτικό σου κουπόνι & εξασφάλισε αποκλειστικές προσφορές από τους συνεργάτες μας!

Άρθρα & Εκπαιδευτικό Υλικό

Διάβασε έγκυρα & επιστημονικά άρθρα από τους συνεργάτες μας! Βρες χρήσιμο υλικό για την τάξη, αλλά και έξυπνες προτάσεις για τη δημιουργική απασχόληση του παιδιού σου στο σπίτι! Η εκπαιδευτική μας ομάδα καθημερινά κατασκευάζει & προτείνει υλικό που απευθύνεται σε όλα τα παιδιά!

Διαγωνισμοί

Οι πιο απίθανοι Διαγωνισμοί είναι εδώ! Μοναδικά Δώρα από τους συνεργάτες μας σε περιμένουν καθημερινά για να τα διεκδικήσεις!