Τι είναι το Kidsproject.gr

Το kidsproject.gr είναι το πιο εύχρηστο εργαλείο στα χέρια γονέων, εκπαιδευτικών αλλά και των ίδιων των παιδιών!

Σε ποιους απευθύνεται…

Είσαι Γονέας;
Στην πλατφόρμα μας θα βρεις ποιοτικές υπηρεσίες από επιχειρήσεις, επαγγελματίες & συλλόγους που απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, αλλά και σε όλη την οικογένεια! Βρες ακόμα προσβάσιμους χώρους, υπηρεσίες αλλά και δραστηριότητες για ΑμεΑ.

Είσαι Εκπαιδευτικός;
Εδώ θα βρεις τις καλύτερες επιλογές για τη διοργάνωση σχολικών επισκέψεων & εκδηλώσεων! Σεμινάρια και χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις βαθμίδες!

Είσαι παιδί/έφηβος;
Στο kidsproject δημιουργήσαμε τη δική σου γωνιά! Ανακάλυψε επιλογές για την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία, τις αθλητικές & καλλιτεχνικές σου δραστηριότητες, αλλά και πολλές ιδέες για να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου!

Events

Ο απόλυτος οδηγός για το παιδί & την οικογένεια! Βρες στα «Events» εκδηλώσεις, σεμινάρια και δραστηριότητες που διοργανώνονται το επόμενο διάστημα στην περιοχή που σε ενδιαφέρει!

Προσφορές

Κατοχύρωσε Δωρεάν, με ένα μόνο κλικ, το εκπτωτικό σου κουπόνι & εξασφάλισε αποκλειστικές προσφορές από τους συνεργάτες μας!

Άρθρα & Εκπαιδευτικό Υλικό

Διάβασε έγκυρα & επιστημονικά άρθρα από τους συνεργάτες μας! Βρες χρήσιμο υλικό για την τάξη, αλλά και έξυπνες προτάσεις για τη δημιουργική απασχόληση του παιδιού σου στο σπίτι! Η εκπαιδευτική μας ομάδα καθημερινά κατασκευάζει & προτείνει υλικό που απευθύνεται σε όλα τα παιδιά!

Διαγωνισμοί

Οι πιο απίθανοι Διαγωνισμοί είναι εδώ! Μοναδικά Δώρα από τους συνεργάτες μας σε περιμένουν καθημερινά για να τα διεκδικήσεις!