Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΘΕΡΜΙΔΑ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 747 0162
Ποντοηράκλειας 6, Αμπελόκηποι (Αθήνα) και ΟΑΚΑ-Λ. Κηφισίας 37Α ΜΑΡΟΥΣΙ

Κουπόνια

Διατροφική συνεδρία- λιπομέτρηση και μέτρηση μεταβολισμού:Συνολικό κόστος 35 ευρω( έκπτωση 35%)
Διαθέσιμα κουπόνια x30

ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΘΕΡΜΙΔΑ

Το διαιτολογικό γραφείο ‘Θερμίδα’ δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς σε τομείς υγείας και αθλητικών επιστημών όπως είναι η «Κλινική και Αθλητική Διατροφή», μέσω ολοκληρωμένης παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών διατροφής.

🎯 Στόχος

Στα πλαίσια του τρίπτυχου «Διατροφή, Υγεία, Ευεξία» οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας έχουν ως στόχο τη σταδιακή τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς των πελατών μας και την υιοθέτηση από αυτούς ενός νέου τρόπου ζωής.

Ιδιαιτερότητα

Πεποίθησή μας είναι ότι η εξατομικευμένη διατροφή και άσκηση μπορούν να αποτελέσουν τους συμμάχους μας στο σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής, αλλά παράλληλα να βελτιώσουν την απόδοσή μας στην εργασία αλλά και στην άσκηση, η οποία κρίνεται στη λεπτομέρεια.

Η επιστημονική γνώση και εμπειρία, η εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων, η σημασία στη λεπτομέρεια, αλλά κυρίως ο προσανατολισμός στον παράγοντα «άνθρωπο» είναι αυτά που κάνουν το «Θερμίδα» μοναδικό και εγγυώνται την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος διατροφής, που συνιστά τη βάση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Παιδική και εφηβική διατροφή

Στο ‘Θερμίδα’ γνωρίζουμε ότι όποιο στάδιο ανάπτυξης και αν διανύουν τα παιδιά και οι έφηβοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες διατροφικές προκλήσεις. Αν οι προκλήσεις αυτές δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, θα επηρεάσουν σημαντικά την ενήλικη ζωή τους.

Η προσέγγισή μας:

Η διατροφική φροντίδα των παιδιών και των εφήβων περιλαμβάνει την κάλυψη των θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ο οργανισμός τους, ανάλογα με τα στάδια ανάπτυξης που βρίσκονται και με όσο το δυνατόν καλύτερους γευστικούς συνδυασμούς. Στο ‘Θερμίδα’ παρέχουμε συνεχόμενη υποστήριξη, ελέγχοντας κατά τακτά χρονικά διαστήματα την ανάπτυξη και την πρόοδο των παιδιών και των εφήβων. Ταυτόχρονα, φροντίζουμε να τα εκπαιδεύσουμε διατροφικά, ώστε να καταφέρουν να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες και να γίνουν υγιείς ενήλικες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έλεγχος Βάρους - Απώλεια λίπους

Κλινική Διατροφή

Αθλητική Διατροφή

Διατροφή για παιδιά και εφήβους

Διατροφή για υποστήριξη γονιμότητας, εγκυμοσύνης και θηλασμού

Διατροφή στον χώρο εργασίαςΕιρήνη Μπαμπαρούτση,

Ph. D. Κλινική Διαιτολόγος & Αθλητική Διατροφολόγος

Η Ειρήνη Μπαμπαρούτση είναι η Επιστημονική Υπεύθυνη του διαιτολογικού γραφείου ‘Θερμίδα’, Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στο τομέα της «Διατροφής & Άσκησης».

Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στο χώρο της Αθλητικής Επιστήμης της Διατροφής, παρέχοντας διατροφικές συμβουλές σε μερικούς από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες αθλητές πολλών αθλημάτων μεταξύ των οποίων είναι ο στίβος, το τρίαθλο, η ιστιοπλοΐα, η καλαθοσφαίριση, η αντισφαίριση και το ποδόσφαιρο.

Επίσης, είναι έτοιμη να μοιραστεί μαζί σας τις διατροφικές της γνώσεις και να σας μάθει να τρώτε σωστά και υγιεινά!

Ειρήνη Τερζή,

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
MSc Sports Nutrition

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΘΕΡΜΙΔΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η Ειρήνη Τερζή αποφοίτησε από το τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2010 ενώ αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Διαιτολογίας-Διατροφής από το οποίο αποφοίτησε το 2019. Στη συνέχεια παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του ίδιου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση "Διατροφή & Άσκηση". Έχει συμμετάσχει ενεργά σε εργαστηριακές μελέτες με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει επιστημονικές δημοσιεύσεις, περιλήψεις σε επιστημονικά περιοδικά καθώς και ανακοινώσεις σε συνέδρια

Ωράριο

ΟΑΚΑ-Λ. Κηφισίας 37Α-Μαρούσι Δευτέρα:12:30-20:30 Τρίτη:8:30-13:30 Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

Υποβολή Κριτικής