Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
ARTSHUB Χορός & Έκφραση logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 213 090 7816
+30 694 851 6110
Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη

Κουπόνια

Το 1ο μάθημα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Διαθέσιμα κουπόνια x9

ARTSHUB Χορός & Έκφραση

  • Ο Σύγχρονος Χώρος Χορού & Έκφρασης ARTSHUB, βρίσκεται μόλις 30 μέτρα από τον σταθμό μετρό της Δάφνης στον κεντρικό πεζόδρομο της πλατείας Καλογήρων, με εύκολη πρόσβαση.
  • Δημιουργήθηκε το 2015 σε έναν ολοκαίνουριο ευρύχωρο, φωτεινό και ατμοσφαιρικό χώρο σύγχρονης αισθητικής.
  • Όραμα μας είναι, να αποτελέσει ένα κέντρο τεχνών όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί ευχάριστα να εξερευνήσει και να αυξήσει τις δυνατότητες έκφρασης του και να ζήσει εμπειρίες χαράς και ελευθερίας!
  • Τμήματα Παιδιών: Μουσικοκινητική Αγωγή, Θεατρικό Παιχνίδι, Δημιουργικός Χορός, Commercial-Street Jazz
  • Τμήματα Εφήβων & Ενηλίκων: Tango Argentino, Afro Fusion, Body Music, Tribal Fusion, Commercial, Σύγχρονο, Authentic Jazz.
  • Οι δάσκαλοι όλοι είναι έμπειροι και καταξιωμένοι στο χώρο τους, μα πάνω απ’ όλα είναι εδώ με κέφι για να σας οδηγήσουν σε έναν κόσμο πραγματικής διασκέδασης και χαράς μέσα από τη μάθηση!

Θεατρικό Παιχνίδι Μικροί-Μεγάλοι (3-4,5 ετών μαζί με γονέα)
Μικροί μεγάλοι έτοιμοι να παίξουμε και να δημιουργήσουμε μαζί σε ένα κοινό εργαστήρι γεμάτο εκπλήξεις!
Τα μικρά παιδιά έρχονται σε επαφή με κάθε μορφή τέχνης κάτω από ένα ασφαλές περιβάλλον δημιουργίας. Γνωρίζουν το σώμα τους, το χώρο και το περιβάλλον γύρω τους, κατανοούν βασικές έννοιες του παιχνιδιού και δημιουργούν! Στηριζόμενοι στις βασικές αρχές της εκφραστικής κίνησης, του θεάτρου, του παραμυθιού, της μουσικής και της ζωγραφικής δίνουμε στο παιδί όσο περισσότερα ερεθίσματα ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει.
Ο γονιός μαθαίνει ξανά να παίζει και ταυτόχρονα να δημιουργεί από το τίποτα τα πάντα! Το παιχνίδι, κάτι που έχουν ξεχάσει το σώμα του και η μνήμη του αρχίζει και το θυμάται. Γίνεται και αυτός ένα με την ομάδα των παιδιών.
Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες!

Θεατρικό Παιχνίδι για Παιδιά  (4,5-8 ετών) 
Στο Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά με οδηγό τη φαντασία και
τον αυθορμητισμό τους, τα παιδιά εκφράζονται ελεύθερα,
αυτοσχεδιάζουν και διασκεδάζουν!
Δίνεται στο παιδί η δυνατότητα να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, να κοινωνικοποιηθεί και να καλλιεργήσει τη δημιουργική φαντασία με οδηγό τη μαγεία του παιχνιδιού.

Μουσικοκινητική Αγωγή (3,5-5 ετών)
Παίζουμε, τραγουδάμε, χορεύουμε και αυτοσχεδιάζουμε. Το ταξίδι ξεκινά! Σε αυτό το εργαστήρι, μέσα από τη μουσική, την κίνηση και το παιχνίδι, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν ελεύθερα, να αυτοσχεδιάσουν, ανακαλύψουν τις ικανότητες τους, να διασκεδάσουν, να αλληλεπιδράσουν και να κοινωνικοποιηθούν. Χρησιμοποιώντας μουσικα όργανα, κρουστά και μελωδικά, το σώμα ως μέσο έκφρασης και επικοινωνίας, τον αυτοσχεδιασμό ( μουσικό και κινητικό), τα ρυθμικά παιχνίδια, τραγούδια και παραμύθια, τα παιδιά αναπτύσσονται ολόπλευρα (γνωστικά, κοινωνικά, ψυχοκινητικά και συναισυηματικά), παίζουν και ψυχαγωγούνται.

Δημιουργικός Χορός (5-7 ετών)
Ο δημιουργικός χορός συνδυάζει τη χορευτική τεχνική με την καλλιτεχνική έκφραση χρησιμοποιώντας διάφορα είδη  χορού. Τα παιδιά εκφράζονται, πειραματίζονται και δημιουργούν το δικό τους  χορό.
Θα βελτιώσουμε τη στάση του σώματος και την ελαστικότητα μας ,θα μάθουμε  να ακούμε τη μουσική και να την ακολουθούμε. Μέσω του δημιουργικού χορού θα καλλιεργήσουμε την εκφραστικότητα και τη δημιουργικότητα μας.
Στόχος μας είναι να διευρύνουμε τη σκέψη των παιδιών και την αντίληψη τους για τον κόσμο χορεύοντας!

Μοντέρνος Χορός Commercial-Street Jazz (7-12 ετών)
Το μάθημα αυτό συνδυάζει στοιχεία από πολλά ήδη χορού όπως hip-hop, jazz, waacking, σύγχρονο και χαρακτηρίζεται από εναλλαγές διαφορετικών ποιοτήτων. Είναι ένας έντονος, δυναμικός χορός που βοηθάει τους μαθητές να διασκεδάσουν, να εκτονωθούν, να εκφραστούν, να αφεθούν, να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση τους και τη μουσικότητα τους, καθώς και να μάθουν να δουλεύουν με σωστές κινησεολογικές ποιότητες. Στο μάθημα γίνεται προθέρμανση, τεχνική, χορογραφία, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού, αποθεραπεία.

Κριτικές

5.0 (1)
Αθηνά

Πολύ μεγάλος και καλά αεριζόμενος ο χώρος, κάτι που αυτήν την περίοδο είναι πολύ σημαντικό.Όλα γίνονται με φροντίδα και αγάπη!Οι δασκάλες μεταδοτικές με αγάπη και ενδιαφέρον προς τα παιδιά αλλά και εμάς τους μεγάλους!Περνάμε υπέροχα! Σας ευχαριστούμε!

Υποβολή Κριτικής