Krav Maga Academy logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 698 116 5438
Λεωφ. Μαραθώνος 84, Νέα Μάκρη

Krav Maga Academy

Το Κrav Maga Academy είναι επίσημα αναγνωρισμένη σχολή της International Krav Maga Federation.

Σε έναν άνετο φωτεινό και φιλόξενο χώρο, εξασφαλίζει την ασφάλεια, την ποιότητα και την εξέλιξη στην εκπαίδευση των ασκούμενων στο Krav Maga.

Διαθέτουμε τμήματα παιδιών, εφήβων, ενηλίκων & ΑμεΑ.

Το Κραβ Μαγκά για Παιδιά (συνήθως αναφέρεται ως Kid Krav) εξελίχτηκε από την IKMF ως τμήμα των λύσεων αυτοάμυνας οι οποίες δημιουργήθηκαν για τους διάφορους τομείς του Κραβ Μαγκά για Πολίτες.

Χωρίζεται σε τρεις ηλικιακές ομάδες:

kiddy krav maga (5 – 7 ετών) 
kids Krav maga (8 – 10 ετών)
junior krav maga (11 – 14 ετών)

Η παιδική αυτοάμυνα καθιστά ικανά τα παιδιά, σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, να μάθουν τεχνικές αυτοάμυνας προσεκτικά προσαρμοσμένες ώστε να ταιριάζουν με την ηλικία, καθώς και τις φυσικές και πνευματικές τους ικανότητες.

Η εξάσκηση στοχεύει επίσης στο να βελτιώσει την αυτοεκτίμησή τους, να χτίσει αυτοπεποίθηση, σεβασμό και πειθαρχία. Οι μέθοδοι του Κραβ Μαγκά για παιδιά της IKMF, ειδικά στις νεώτερες ηλικίες, διδάσκονται στα παιδιά κυρίως μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια.


Ποιοι είμαστε

Στη σχολή Krav Maga Academy δημιουργήθηκε μια ομάδα επαγγελματιών διαφορετικών ειδικεύσεων που ως κοινό παρονομαστή έχουν την επίτευξη τόσο του βασικού στόχου του προγράμματος όσο και την αποτελεσματική υποβοήθηση των ατομικών στόχων κάθε ατόμου.

Δίνουμε ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στην :

• Οργάνωση του χώρου - περιβάλλοντος
• Υποστήριξη του παιδιού για την ένταξη βήμα – βήμα
• Υποστήριξη της ομάδας για να δεχτεί το παιδί
• Οργάνωση του κάθε μαθήματος για να επιτυγχάνονται τόσο οι ατομικοί στόχοι αλλά και να προχωράει ολόκληρη η ομάδα μαζί στην ύλη της.
• Αντιμετώπιση κρίσεων και διαχείριση στερεοτυπικών συμπεριφορών.


Συμμετέχοντες στο πρόγραμμα - Εκπαιδευτές

Ο Νίκος Χριστόπουλος είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και κάτοχος μεταπτυχιακού του τμήματος Κοινωνιολογίας (MA Human Rights and Ethics, Salford University). Από το 2013 είναι εκπαιδευτής της IKMF για πολίτες, παιδιά και γυναίκες. Είναι πιστοποιημένος, επίσης, στο σύστημα Makaton.

H Μαντώ Ρουμελιώτη είναι απόφοιτος Δ.Ι.Ε.Κ., ειδικότητας βοηθός Εργοθεραπείας. Θα συμμετάσχει στα ενταξιακά προγράμματα της σχολής, με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά στην ανάπτυξη τόσο των κινητικών όσο και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Ο Γιώργος Μαγγίνας είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Εργάζεται σε ιατρείο Χειροπρακτικής και μεταξύ άλλων εφαρμόζει τεχνικές: Myofascial Trigger Points Therapy (μυοπερετονιακά σημεία πυροδότησης πόνου), Ergon Technique(κινητοποίηση περιτονίας), Βιοϊατρικού Βελονισμού (Dry Needling) Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας καθώς και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αθλητικής Φυσικοθεραπείας, ενώ έχει διατελέσει υπεύθυνος αποκατάστασης σε αθλητικά σωματεία. Κατέχει επίσης πτυχίο Ναυαγοσώστη και έχει γνώσεις πρώτων βοηθειών.


⇒ Αν θέλετε να επισκεφτείτε τη σελίδα της σχολής και να γνωρίσετε τις υπηρεσίες που παρέχει σε ΑμεΑ, πατήστε ΕΔΩ

Ωράριο

Δευτέρα, Τρίτη & Πέμπτη : 9:00 - 13:00 & 16:00 - 22:00 Τετάρτη & Παρασκευή : 9:00 - 13:00 & 16:00 - 22:30 Σάββατο : 11:00 - 14:00 Κυριακή : κλειστά

Επικοινωνία

Κριτικές

5.0 (1)
Nikos

Εξαιρετικό πρόγραμμα και εξαιρετικοί επαγγελματίες

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.