Κλείσιμο
ΠΕΡΙ ΘΡΕΨΗΣ logo

ΠΕΡΙ ΘΡΕΨΗΣ

+30 697 494 9218
Λουίζης Ριανκούρ 80, Πανόρμου, 4ος όροφος, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Therapy Nest
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Online Κράτηση

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Η Ειρήνη Τερζή, είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και  προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Therapy Nest. Έχει εξειδικευτεί και διαθέτει εμπειρία στην Αθλητική Διατροφή, στη Διατροφική Συμβουλευτική και στην Παχυσαρκία, όπως και στο Μεταβολισμό. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, τόσο ως Χημικός όσο και ως Διαιτολόγος, συμμετείχε ενεργά σε εργαστηριακές μελέτες και έχει συγκεντρώσει επιστημονικές δημοσιεύσεις, περιλήψεις σε επιστημονικά περιοδικά καθώς και ανακοινώσεις σε συνέδρια. Είναι μέλος της Ομάδας Ειδικών Αθλητικής Διατροφής του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολογίας Διατροφής καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (GrESPEN).

Υπηρεσίες

Στο Περί Θρέψης παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες διαφόρων περιπτώσεων:

  • Απώλεια Σωματικού Βάρους (ενήλικες & παιδιά): Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να χάσουν κάποια κιλά και στοχεύουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
  • Διατροφή & Υγεία: Απευθύνεται σε άτομα που έχουν εμφανίσει κάποια πάθηση η οποία σχετίζεται με τη διατροφή (Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 / Δυσλιπιδαιμία / Υπέρταση) και στόχος τους είναι η βελτίωση των τιμών σε επόμενες εργαστηριακές εξετάσεις.
  • Αθλητική Διατροφή (ενήλικες & παιδιά): Απευθύνεται σε άτομα που είναι αθλητές ή αθλούνται συστηματικά  και θέλουν να αυξήσουν την απόδοσή τους μέσω της διατροφής.

Δείτε αναλυτικά τα πακέτα διατροφής ΕΔΩ

Δώστε στον οργανισμό σας την διατροφή που χρειάζεται και νιώστε την ευφορία που θα προκληθεί από την ισορροπία που θα αποκτήσετε!

"Η ισορροπία αποτελεί το κλειδί της υγείας"

Συνεδρίες για Όλους

Στο διαιτολογικό γραφείο Περί Θρέψης σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις αυτό που θέλεις με:

Προσωπικές Συνεδρίες

Οι συνεδρίες στο γραφείο αφορούν κυρίως συναντήσεις σε ατομικό ή οικογενειακό επίπεδο (όταν πρόκειται για ανήλικο άτομο) με σκοπό να συζητήσουμε τους στόχους, τις προοπτικές και τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συμβουλευτείς έναν διαιτολόγο.

Οι συνεδρίες στο γραφείο μπορούν να προγραμματιστούν ανάλογα με τις ανάγκες και τα “θέλω” σου (π.χ. κάθε μία, δύο ή τρεις εβδομάδες) και περιλαμβάνουν ζύγιση (σε κάθε συνεδρία), ανάλυση σύστασης σώματος (κάθε τρεις εβδομάδες ή μήνα), συζήτηση στόχων και πιθανών προβλημάτων που συνάντησες καθώς και αναπροσαρμογή αυτών και του προγράμματος διατροφής.

Ομαδικές Συνεδρίες

Οι ομαδικές συνεδρίες απευθύνονται σε άτομα τα οποία ζουν στο ίδιο περιβάλλον και έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Είτε είναι οικογένειες/φίλοι, είτε αθλητικές ομάδες, είτε είναι άτομα που βρίσκονται τον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Οι ανάγκες της κάθε ομάδας καθορίζουν τον αριθμό και τη συχνότητα των συνεδριών (π.χ. κάθε δύο/ τρεις εβδομάδες ή μήνα) καθώς και τη διαφοροποίηση των υπηρεσιών (π.χ. συμβουλευτική, ζύγιση, ανάλυση σύστασης σώματος, πρόγραμμα διατροφής κλπ).

Online Συνεδρίες

Οι online συνεδρίες απευθύνονται σε εσένα που δεν θέλεις ή δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες (δεν έχεις τη δυνατότητα), να έλθεις στο γραφείο. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή online μέσω του site (ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ), προγραμματίζεται ένα διαδικτυακό ραντεβού και το μόνο που απαιτείται από εσένα είναι να έχεις μία ζυγαριά (ιδανικά ψηφιακή), μία μεζούρα και σύνδεση στο ίντερνετ.  Η επικοινωνία πραγματοποιείται με τη χρήση του διαδικτύου (Skype, Viber, Hangout, WhatsApp & email). Όπως στην συνεδρία στο γραφείο, έτσι και διαδικτυακά, λαμβάνεται το ιατρικό και διατροφικό ιστορικό, γίνεται μία συζήτηση για τον τρόπο ζωής σου, τις διατροφικές σου συνήθειες/προτιμήσεις και τα εμπόδια που έχεις συναντήσει, καθορίζονται οι στόχοι τόσο σε επίπεδο διατροφής, όσο και σε επίπεδο άσκησης, ενώ το πρόγραμμα διατροφής σου αποστέλλεται στο email σου. 

Οι επόμενες διαδικτυακές συνεδρίες μπορούν να προγραμματιστούν ανάλογα με τις ανάγκες και τα “θέλω” σου (π.χ. κάθε μία, δύο ή τρεις εβδομάδες) και εκτός από τη ζύγιση και τη μέτρηση περιφερειών που θα πρέπει να κάνεις, θα συζητάμε τα πιθανά προβλήματα που συνάντησες κατά την εφαρμογή του προγράμματος, θα αναπροσαρμόζουμε τους στόχους και το πρόγραμμα διατροφής σου.

Κατ' οίκον Συνεδρίες

Η συνεδρία στο σπίτι απευθύνεται είτε σε άτομα με κινητικά προβλήματα, είτε σε μεγαλύτερους ενήλικες οι οποίοι αδυνατούν να έρθουν στον χώρο μας, είτε σε εγκύους και μητέρες. Οι συνεδρίες καθορίζονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και η συχνότητα αυτών ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου.

Θα μας βρείτε

  • Γραφείο: Λουίζης Ριανκούρ 80, Πανόρμου, 4ος όροφος, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Therapy Nest. Τηλέφωνο για ραντεβού: 6974949218

 

Περισσότερα

Δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα;

Ζήτα εξατομικευμένη προσφορά!

Ζήτα προσφορά

Έκπτωση 40% στις υπηρεσίες του Διαιτολογικού Γραφείου "Περί Θρέψης" στη Πανόρμου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Therapy Nest (Η Έκπτωση αφορά μεμονωμένες συνεδρίες και όχι τα πακέτα υπηρεσιών)